oguzkrhn Zeptopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #1 Haftalık nakiller onay günü nakil başvurusu yapabilir miyim?
melaniemartz Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #2 oguzkrhn dedi: Haftalık nakiller onay günü nakil başvurusu yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Merhaba nakiller cuma 00.00 da kapanıyor. Sanırım yapılamıyor e-Devlet'ten deneyebilirsin.
oguzkrhn dedi: Haftalık nakiller onay günü nakil başvurusu yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Merhaba nakiller cuma 00.00 da kapanıyor. Sanırım yapılamıyor e-Devlet'ten deneyebilirsin.
zyzz231 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #3 Dostum denediysen haber verebilirmsin @oguzkrhn cok önemli bende şu an yapacağım ona göre baktınız mı acaba? Son düzenleme: 20 Eylül 2024
Dostum denediysen haber verebilirmsin @oguzkrhn cok önemli bende şu an yapacağım ona göre baktınız mı acaba?
melaniemartz Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #4 zyzz231 dedi: Dostum denediysen haber verebilirmsin @oguzkrhn cok önemli bende şu an yapacağım ona göre baktınız mı acaba? Genişletmek için tıkla... Nakiller şuan kapalı olmaz.
zyzz231 dedi: Dostum denediysen haber verebilirmsin @oguzkrhn cok önemli bende şu an yapacağım ona göre baktınız mı acaba? Genişletmek için tıkla... Nakiller şuan kapalı olmaz.
oguzkrhn Zeptopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #5 melaniemartz dedi: Nakiller şuan kapalı olmaz. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz?
zyzz231 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #6 Knk dene bende kapalı diye biliyom Yapabildin mi yaptıysan yaz
oguzkrhn Zeptopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #7 zyzz231 dedi: Knk dene bende kapalı diye biliyom Yapabildin mi yaptıysan yaz Genişletmek için tıkla... Ben gideceğim okula ucu ucuna giriyorum da benden sonra birinin başvuru yapmayacağı içimi rahatlatsın diye soruyorum
zyzz231 dedi: Knk dene bende kapalı diye biliyom Yapabildin mi yaptıysan yaz Genişletmek için tıkla... Ben gideceğim okula ucu ucuna giriyorum da benden sonra birinin başvuru yapmayacağı içimi rahatlatsın diye soruyorum
zyzz231 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #8 Benimde aynı sekilde Sürekli bakıyorum
oguzkrhn Zeptopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #9 zyzz231 dedi: Benimde aynı sekilde Sürekli bakıyorum Genişletmek için tıkla... Aynı şekil bende hayırlısı olur umarım girebiliriz. Kacıncı sınıfsın ?
zyzz231 dedi: Benimde aynı sekilde Sürekli bakıyorum Genişletmek için tıkla... Aynı şekil bende hayırlısı olur umarım girebiliriz. Kacıncı sınıfsın ?
zyzz231 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #10 Ortaöğretim kurumları nakil başvuruları, nakil onay günü, nakil kabul işlemleri yapılacağından dolayı kapatılmıştır. Ama boş kontenjan sayfasında bunu diyor Yani yapilamiyordur Başvurular kapatıldı diyor kisaca
Ortaöğretim kurumları nakil başvuruları, nakil onay günü, nakil kabul işlemleri yapılacağından dolayı kapatılmıştır. Ama boş kontenjan sayfasında bunu diyor Yani yapilamiyordur Başvurular kapatıldı diyor kisaca