Haftalık yemek harcamalarımı nasıl azaltabilirim?

damntraincj

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar teknik servis bakım onarım
Staj maaşı haftalık 200 TL alıyorum eve de 100 TL bırakıyorum bana 100 TL kalıyor. Hafta sonu bir bakıyorum 69 TL gitmiş. Sabah evde kahvaltı yapamıyorum dışarıdan ay çöreği alıyorum 3 TL (poğaça açma burada yapamıyorlar tadı çok kötü), öğlen döner ve 2 bisküvi alıyorum doyamadığım için ( döner 5 TL, bisküvi 3,5 TL) gitti 69 TL. Size sorum BİM veya şok gibi marketlerden ne alırsam haftalık yemek harcamalarımı azaltabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ye güzel kardeşim ye, bir daha mı gelecen? Şu an sana bir şey kalmıyor diye dert ediyorsun haklı olarak, her ne kadar staj maaşlarını bilmiyor olsam da çalıştığın yerde bu konuda özensiz sanıyorum. İleride adam gibi bir iş bulup, umuyorum hakkını da layığı ile aldığın zaman rahat edersin şu an sağlığını enerjini sağlıyor o besin boşver ye gitsin.

Hocam kahvalti icin, evde sandvic hazirlayip yaniniza alirsaniz kahvalti hallolul. Ogle yemegi icinse, yaniniza alip isyerinizde mikrodalga varsa isitabilirsiniz, sandvic yapabilirsiniz. Dediginiz marketlerden ise biskuvi gibi atistirmalik alarak, maliyeti dusurebilirsiniz.

Her zaman yemek sağlıklı olmaz ama ben çalışırken iki yarım ekmeğin arasına pişirilmiş yumurta hazırlar, yanıma da su alırdım. O ekmek arası yumurtanın 3-4 saat geçtikten sonra tadı çok güzel oluyor. Öte yandan domates, salatalık ve ekmek de güzel oluyor. İşte bir de arada simit falan alabilirsin. Bence böyle yaparsan kesin tasarruf olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…