Çözüldü Haftanın 2. kasası düşer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hellomister

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Merhaba, bu sabah kasa düşürdüm seviye atlayarak. Peki bugün yine seviye atlasam yine kasa düşer mi yoksa haftada sadece 1 kere mi?

Çözüm
Merhaba, bu sabah kasa düşürdüm seviye atlayarak. Peki bugün yine seviye atlasam yine kasa düşer mi yoksa haftada sadece 1 kere mi?

Kasa sistemi değişti artık 1'den fazla kazanamazsınız. Sadece rütbe ödülüyle beraber düşüyor. 2. düşemiyor 2. skin düşmediği gibi.
Dediğim gibi bende başkasından duyduğumu gördüğümü aktardım. Ben de zaten her hafta seviye atlayıp bırakıyorum artık çünkü düşmeyeceğini biliyorum.

Hocam yama notundan değil tecrübeden söylüyorum 2 kasa sistemi değişti bende 2 3 kere seviye atladım sadece skin ödülüyle düştü bir yerlerinizden bilgi uydurmayın

2. leveli atladığın gibi veriyor mu kasayı?
Ben 1. kasayı aldıktan sonra seviye atladıktan sonra kasa düşer yazısı göremedim?

Yanlış bilgi olarak işaretlenmiş mesajın üstüne tekrar yanlış bilgi verip doğrusuna yanlış diyeni de ilk kez görüyorum güzelmiş vallahi bir de gidip adamı raporlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…