Haftanın tek bir günü soru çözmek doğru mu?

burakkirmiizi

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 10. sınıfım. Hafta içi ve cumartesi konu çalışıp, pazar günü soru çözsem doğru olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
9. ve 10. sınıfta öğrenciden beklenen belli aralıklarla dersleri tekrar edip sınavlardan yüksek not almaya çalışması. Cilt cilt kitap bitirmen gerekmiyor dolayısıyla örneklediğin şekilde yapman yeterli olacaktır.

Hocam bu dönem notlarım çok kötü artık düzeltmek istiyorum ve YKS'de derece hedefim var.

Yeterli. TYT-AYT için ise fazla bile. 12'de aşırı bunalırsın şimdiden sıkarsan.

Hocam normalde ben olimpiyatla ilgileniyordum ama limit türev integral polinom ilgimi çekti. Şimdiden çalışmak yanlış olur mu?

Reis notların nasıl kötü diyorsun ben sadece yazılıdan önce çalıştım ortlamam iyidir.

6 gün konu çalışıp 1 gün soru çözmeniz bence çok saçma. Derslerinizle ne kadar ilgilenmek istediğiniz siz ve hedefleriniz arasında. Çalışma süreniz hakkında yorum yapmayacağım. Ama konu çalışma ve testi farklı günlerde yapmanız çok verimsiz olur.
Tavsiyem ilk başta konuyu çalışmanız(video yerine yazı tavsiyemdir), ardından çalıştığınız konunun testlerini çözmeniz.

Doğru diyorsun ama ikisini bir arada yapmak insanı hem boğuyor hem de gün içindeki çoğu zamanı onunla harcaman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…