Pembe şapkamı da aldığım zaman mis gibi hacker olacağım.Hacker olmanında böylesi zorlukları var, alışırsın en kısa zamanda.
Pembe şapkamı da aldığım zaman mis gibi hacker olacağım.Hacker olmanında böylesi zorlukları var, alışırsın en kısa zamanda.
Hocam beni başkaları ile karıştırmayın ben gerçek olaylar ile ilgileniyorum.Hocam hatta Ayyıldız isminde "hacker" grubu kurun ve olmayan olayların yaşanmış RP'sini yaparak, siz de insanların arasında hacker olabilirsiniz.
Hocam hatta Ayyıldız isminde "hacker" grubu kurun ve olmayan olayları yaşanmış RP'si yaparak hacker olabilirsiniz.
Dostum başın büyük belada.Domain felanda satın almayı ihmal etmeyin, çok işe yarıyor. (Büyük bir sırdı umarım başım belaya girmez)
Hocam beni başkaları ile karıştırmayın ben gerçek olaylar ile ilgileniyorum.![]()
Domain falanda satın almayı ihmal etmeyin, çok işe yarıyor. (Büyük bir sırdı umarım başım belaya girmez)
Polis bizden korksun(siber şube mesaj attı(!))Tüh be, belki işe yarar sanmıştım bu taktikler hocam.
Peşinize polisler takılmış olabilir hocam aman dikkat edin(!)
Arkadaşlar notlar bu şekil, haftaya pembe fötr şapkalı hacker olarak işe başlamak istiyorum sizce olabilir miyim? Yorumlarınız benim için çok önemli.
Hocam hatta Ayyıldız isminde "hacker" grubu kurun ve olmayan olayların yaşanmış gibi RP'sini yaparak siz de insanların arasında hacker olabilirsiniz.
Polis bizden korksun(siber şube mesaj attı(!))
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.