SİLMEYANAK Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Haftaya sınavlar var. İngilizcem kötü. Ne yapmalıyım? Taktik verin. Naneyi yedim.
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.852 Makaleler 3 Çözümler 4 22 Mart 2021 #2 Bir düzen oturtularak çalışılmalı. Sorunuz çok yüzeysel.
İbrahim222 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #3 SİLMEYANAK dedi: Haftaya sınavlar var. İngilizcem kötü. Ne yapmalıyım? Taktik verin. Naneyi yedim. Genişletmek için tıkla... Gruplayarak çalış.
SİLMEYANAK dedi: Haftaya sınavlar var. İngilizcem kötü. Ne yapmalıyım? Taktik verin. Naneyi yedim. Genişletmek için tıkla... Gruplayarak çalış.
hidayet eker Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.686 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #4 Deyimleri ve günlük konuşma kalıplarını öğren Ve ezber yap İngilizce o kadar zor bir dil değildir düzenli çalışır san öğrenirsin.
Deyimleri ve günlük konuşma kalıplarını öğren Ve ezber yap İngilizce o kadar zor bir dil değildir düzenli çalışır san öğrenirsin.
JessicaJones Centipat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 33 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek yl öğrenci 22 Mart 2021 #5 SİLMEYANAK dedi: Haftaya sınavlar var. İngilizcem kötü. Ne yapmalıyım? Taktik verin. Naneyi yedim. Genişletmek için tıkla... lise, üniversite? kaçıncı sınıf? sıfırsan A1 ingilizce gramer şeklinde arama yapıp youtubedan videolar izle belki aklında kalır.
SİLMEYANAK dedi: Haftaya sınavlar var. İngilizcem kötü. Ne yapmalıyım? Taktik verin. Naneyi yedim. Genişletmek için tıkla... lise, üniversite? kaçıncı sınıf? sıfırsan A1 ingilizce gramer şeklinde arama yapıp youtubedan videolar izle belki aklında kalır.