Haftaya yoklama alıncak mı?

Yanlış bilgi: Öğretmenler için not girişi son hafta içinde kapanır. İdareciler istediği zaman sisteme erişebilir.
Benim bildiğim Çarşamba günü e-okul kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haftaya cuma karne günü diye biliyorum. Sizce haftaya yoklama alınır mı?

İdarenize bağlı.
Müdür ve yardımcısının insafına bağlı yani. İsterse cumaya kadar alır, istemezse bu hafta son kez alır. Bence riske atma 5 gün daha git.

@FeWury yüz yılın yalanı. E-Okul sürekli açık. Karne basımı önemli sadece. Birkaç gün öncesinden iş ve işlemlerin tamamlanması işlenir. O günlerde de yoklama alınır ve sisteme girilebilir.

Yanlış bilgi: Öğretmenler için not girişi son hafta içinde kapanır. İdareciler istediği zaman sisteme erişebilir.
@FeWury yüz yılın yalanı. e-Okul sürekli açık. Karne basımı önemli sadece. Birkaç gün öncesinden iş ve işlemlerin tamamlanması işlenir. O günlerde de yoklama alınır ve sisteme girilebilir.

Yalan derken? :) Son 1 hafta e-Okul kapanıyor ve hiçbir şekilde not yoklama sözlü vs. girilmiyor. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın, insanların aklını karıştırmayın.

2. dönem girerler mi bilmem. 1. dönem hicbir şekilde girilemez.

@FeWury yüz yılın yalanı. e-Okul sürekli açık. Karne basımı önemli sadece. Birkaç gün öncesinden iş ve işlemlerin tamamlanması işlenir. O günlerde de yoklama alınır ve sisteme girilebilir.

Yoklama alınıyor ama sistem kapandığı için girilemiyor bu zamana kadar gitmedim ve yok yazılmadım.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, bakım ve onarım zamanları haricinde kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Dönem sonlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle girişlerde aksaklıklar yaşanabilmekte, bu durum ise öğrenciler tarafından E-Okul VBS'nin kapatıldığı şeklinde yorumlanmaktadır. E-Okul karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olmaya devam edecek. Öğrenciler tarafından karneler için not girişinin tamamlanmasını nitelemek için kullanılan E-Okul ekranın kapanması ise artık mümkün gerçekleşmemektedir. Karne gününe kadar E Okul ekranı açık kalmaktadır. (ALINTIDIR)
Yalan derken? :) Son 1 hafta e-Okul kapanıyor ve hiçbir şekilde not yoklama sözlü vs. girilmiyor. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın, insanların aklını karıştırmayın.

2. dönem girerler mi bilmem. 1. dönem hicbir şekilde girilemez.

Yoklama alınıyor ama sistem kapandığı için girilemiyor bu zamana kadar gitmedim ve yok yazılmadım.
İdarenin insafına bağlı 🤦‍♂️

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı