e-Okul veli bilgilendirme sistemi, bakım ve onarım zamanları haricinde kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Dönem sonlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle girişlerde aksaklıklar yaşanabilmekte, bu durum ise öğrenciler tarafından e-Okul VBS'nin kapatıldığı şeklinde yorumlanmaktadır. e-Okul karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olmaya devam edecek. Öğrenciler tarafından karneler için not girişinin tamamlanmasını nitelemek için kullanılan e-Okul ekranın kapanması ise artık mümkün gerçekleşmemektedir. Karne gününe kadar e-Okul ekranı açık kalmaktadır. (alıntıdır)
Yalan derken? Son 1 hafta e-Okul kapanıyor ve hiçbir şekilde not yoklama sözlü vs. girilmiyor. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın, insanların aklını karıştırmayın.
2. dönem girerler mi bilmem. 1. dönem hicbir şekilde girilemez.
Yanlışınız var, bizzat ailemde öğretmen olan var. E okul kapanınca notlar girilmiyor sadece. Yoklama yine her türlü giriliyor. Bu da okula bağlı. İstese girer, istese girmez.
Bu devlet okullarında okuyanların dertleri çok büyük valla. Geçen pazartesiden beri kendime tatil verdim gitmiyorum haftayada gitmiyorum 15 tatil çıkışı doğum günüm var onlada bağladım yaptım 1 ay Devamsızlığım ise 0.5 gün :ddd.