zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.250 Makaleler 2 Çözümler 16 23 Temmuz 2020 #1 Hafter Sözcüsü Mismari: "Buradan Türk halkına bir mesaj gönderiyorum, eğer oğullarınızı Libya'nın kıyılarına gönderirseniz, füzelerle imha edilecekler. Umarım mesajım Türkçeye çevrilir." 1 Hafta önce füze testi yapan hafter milisleri; . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hafter sözcüsü: Tobruk sahilinde başarısız füze testi hakkında alaycı yorumları fark ettik. Füzeyi değil rampayı deniyorduk. (Ben inandım.) . Kaynak; Mahluklar Instagram Son düzenleme: 23 Temmuz 2020
Hafter Sözcüsü Mismari: "Buradan Türk halkına bir mesaj gönderiyorum, eğer oğullarınızı Libya'nın kıyılarına gönderirseniz, füzelerle imha edilecekler. Umarım mesajım Türkçeye çevrilir." 1 Hafta önce füze testi yapan hafter milisleri; . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hafter sözcüsü: Tobruk sahilinde başarısız füze testi hakkında alaycı yorumları fark ettik. Füzeyi değil rampayı deniyorduk. (Ben inandım.) . Kaynak; Mahluklar Instagram
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #2 Hafter ne yeniliyor mu
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.250 Makaleler 2 Çözümler 16 23 Temmuz 2020 #3 Karamurselee dedi: Hafter ne yeniliyor mu Genişletmek için tıkla... Bombalanıyor.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #4 Yazık ihaları, SİHA'ları görünce g*tü tutuştu.
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 23 Temmuz 2020 #5 Siz o füzeyi doğru atmayı öğrenin de sonra dayılanırsınız bize. 15 dakikalık işleri var, boş boş konuşuyorlar. Getirtmeyin oraya TSK'yı.Gerçi geldiler,ne var ne yok saldırsak 15 dakikayı geçmez bitmeleri. Son düzenleme: 23 Temmuz 2020
Siz o füzeyi doğru atmayı öğrenin de sonra dayılanırsınız bize. 15 dakikalık işleri var, boş boş konuşuyorlar. Getirtmeyin oraya TSK'yı.Gerçi geldiler,ne var ne yok saldırsak 15 dakikayı geçmez bitmeleri.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 23 Temmuz 2020 #6 Türkler: tm.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 23 Temmuz 2020 #7 Ey Hafter, sen kimsin ya!