Haier T5K ağı bulmuyor

mewea

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
4
Ekran kartı
2GB
İşlemci
Intel Core İ3
Arkadaşlar selam. Bundan bir ay önce sadece internette takılmak için Haier marka t5k model bir laptop satın aldım ama şu an bir sorun yaşıyorum hiç uzatmadan konuya gireyim. Cihazın pili yok adaptör ile çalışıyor, unutup direkt fişi çektim o şekilde kapattım. İki dakika sonra açtığımda cihaz Wi-Fi'ı bulamıyordu. Sürücüleri güncelledim olmadı, devre dışı bırakıp aktifleştirdim olmadı, disable-enable yaptım olmadı, format attım yine olmadı. Ben de BIOS'ta sorun vardır sıfırlayayım diye cihazın arkasını açtım. Eski model olduğu için tak-çıkar şeklinde değil siyah bant ile bantlanan şekildeymiş. Hiç kurcalamadım sadece BIOS'un soketini çıkarıp taktım. Ek olarak da şu bilgiyi vereyim cihazın kapağı eski modellerdeki gibi Fan'a yapışık şekilde. Yani kapağı açarken fan soketi de çıkarılıyor. Neyse geri cihazı açayım dedim açılmadı. Power düğmesi sorunluydu yani içine basık bir tuş ama onda bir sorun var mı bilmiyorum. Bilindik bir servise yolladım ekran kartı yanmış 3000 liraya yenilenir dendi. Sırf YouTube ve benzeri için 1800 liraya aldığım bir cihazı 3000 liraya yenilemek anlamlı gelmedi ben de iade aldım. Ekran kartının yandığını düşünmüyorum çünkü fişi çektikten sonra açıldı cihaz, sadece Wi-Fi'ı bulamadı. Ne olduysa ben kapağını açtıktan sonra oldu.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı