A Alicandantr Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #11 A.Aktan dedi: Hocam attığınız linkin aşağısında teknik özellikler yazıyor. O kısımda taksit seçenekleri mevcut oradan bakabilirsiniz. Monitörü sepete ekleyip ödeme kısmına gelince taksit kısmını bende göremedim. Genişletmek için tıkla... Gaming gen TR güvenilir olacağını düşünüyorum. Ama taksitle alacağım ben. Umarım vardır taksit.
A.Aktan dedi: Hocam attığınız linkin aşağısında teknik özellikler yazıyor. O kısımda taksit seçenekleri mevcut oradan bakabilirsiniz. Monitörü sepete ekleyip ödeme kısmına gelince taksit kısmını bende göremedim. Genişletmek için tıkla... Gaming gen TR güvenilir olacağını düşünüyorum. Ama taksitle alacağım ben. Umarım vardır taksit.
A.Aktan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #12 Alicandantr dedi: Gaming gen TR güvenilir olacağını düşünüyorum. Ama taksitle alacağım ben. Umarım vardır taksit. Genişletmek için tıkla... Alırsanız haber verin hocam şahsen tecrübelerinizden yararlanmak isterim. Umuyorum dilediğiniz şekilde satın alabilirsiniz.
Alicandantr dedi: Gaming gen TR güvenilir olacağını düşünüyorum. Ama taksitle alacağım ben. Umarım vardır taksit. Genişletmek için tıkla... Alırsanız haber verin hocam şahsen tecrübelerinizden yararlanmak isterim. Umuyorum dilediğiniz şekilde satın alabilirsiniz.