Furkanalgida Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #1 Ben Elmalı davasındaki o çocuklardan para kazanan adama sövdüm. Özdemir Kol yayınladı, numarayı gördü. Sizce bir şey olur mu?
Ben Elmalı davasındaki o çocuklardan para kazanan adama sövdüm. Özdemir Kol yayınladı, numarayı gördü. Sizce bir şey olur mu?
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 7 Temmuz 2021 #2 Biraz eleştirel olacak ama, öyle bir sistem içerisindeyiz ki ne söylense yalan olur.
Furkanalgida Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #3 Chemeindefer dedi: Biraz eleştirel olacak ama, öyle bir sistem içerisindeyiz ki ne söylense yalan olur. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir şey olur mu ceza tazminat
Chemeindefer dedi: Biraz eleştirel olacak ama, öyle bir sistem içerisindeyiz ki ne söylense yalan olur. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir şey olur mu ceza tazminat
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #4 Furkanalgida dedi: Şimdi bir şey olur mu ceza tazminat. Genişletmek için tıkla... Pek bir şey olmaz takma kafana. Yaşın küçük sanırım bir daha küfür etme.
Furkanalgida dedi: Şimdi bir şey olur mu ceza tazminat. Genişletmek için tıkla... Pek bir şey olmaz takma kafana. Yaşın küçük sanırım bir daha küfür etme.
Furkanalgida Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #5 Mehmet18 dedi: Pek bir şey olmaz takma kafana. Yaşın küçük sanırım bir daha küfür etme. Genişletmek için tıkla... 14 yaşındayım küçük sayılır bir daha küfür etmem ve tek ben miyimdir diye korktum çünkü yayınlandığında ilk görenlerdendim
Mehmet18 dedi: Pek bir şey olmaz takma kafana. Yaşın küçük sanırım bir daha küfür etme. Genişletmek için tıkla... 14 yaşındayım küçük sayılır bir daha küfür etmem ve tek ben miyimdir diye korktum çünkü yayınlandığında ilk görenlerdendim
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #6 Furkanalgida dedi: 14 yaşındayım küçük sayılır bir daha küfür etmem ve tek ben miyimdir diye korktum çünkü yayınlandığında ilk görenlerdendim. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz korkma En fazla para cezası alırsın.
Furkanalgida dedi: 14 yaşındayım küçük sayılır bir daha küfür etmem ve tek ben miyimdir diye korktum çünkü yayınlandığında ilk görenlerdendim. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz korkma En fazla para cezası alırsın.
Furkanalgida Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #7 Mehmet18 dedi: Bir şey olmaz korkma En fazla para cezası alırsın. Genişletmek için tıkla... Bence şikayet etmez diye düşündüm çünkü o kadar kişi sövüyor o kadar kişiye de şikayet etmez ve zaten sahtedir dedim. Mehmet18 dedi: Bir şey olmaz korkma En fazla para cezası alırsın. Genişletmek için tıkla... Bu para tahmini ne kadar? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2021
Mehmet18 dedi: Bir şey olmaz korkma En fazla para cezası alırsın. Genişletmek için tıkla... Bence şikayet etmez diye düşündüm çünkü o kadar kişi sövüyor o kadar kişiye de şikayet etmez ve zaten sahtedir dedim. Mehmet18 dedi: Bir şey olmaz korkma En fazla para cezası alırsın. Genişletmek için tıkla... Bu para tahmini ne kadar?
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #8 Furkanalgida dedi: Bence şikayet etmez diye düşündüm çünkü o kadar kişi sövüyor o kadar kişiyede şikayet etmez ve zaten sahtedir dedim. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorum bir şey olmaz.
Furkanalgida dedi: Bence şikayet etmez diye düşündüm çünkü o kadar kişi sövüyor o kadar kişiyede şikayet etmez ve zaten sahtedir dedim. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorum bir şey olmaz.
Mehmet Aliiii Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #9 Bir şey olmaz korkma.
Furkanalgida Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #10 Mehmet18 dedi: Şaka yapıyorum bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2021