mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #11 quarra dedi: Evet o dolandırdı ben sonra ona ulaşıp küfür ettim. Genişletmek için tıkla... O zaman siz dolandırıcılıktan dava açın o dolandırdığı için küfür ettiğiniz için ceza almayabilirsiniz.
quarra dedi: Evet o dolandırdı ben sonra ona ulaşıp küfür ettim. Genişletmek için tıkla... O zaman siz dolandırıcılıktan dava açın o dolandırdığı için küfür ettiğiniz için ceza almayabilirsiniz.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 6 Aralık 2022 #12 quarra dedi: sağolun paparada resmi felanda vardı ss aldım Genişletmek için tıkla... IBAN'ı varsa kolay bulunur zaten.
quarra dedi: sağolun paparada resmi felanda vardı ss aldım Genişletmek için tıkla... IBAN'ı varsa kolay bulunur zaten.
Q quarra Centipat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #13 mrht1234 dedi: O zaman siz dolandırıcılıktan dava açın o dolandırdığı için küfür ettiğiniz için ceza almayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Adam yurt dışında yaşıyorum dedi tel no da +1 ile başlıyor.
mrht1234 dedi: O zaman siz dolandırıcılıktan dava açın o dolandırdığı için küfür ettiğiniz için ceza almayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Adam yurt dışında yaşıyorum dedi tel no da +1 ile başlıyor.
kpase Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 586 Çözümler 7 6 Aralık 2022 #14 quarra dedi: Adam yurt dışında yaşıyorum dedi tel no da +1 ile başlıyor. Genişletmek için tıkla... Sanal numarayı hiç duymadınız mı?
quarra dedi: Adam yurt dışında yaşıyorum dedi tel no da +1 ile başlıyor. Genişletmek için tıkla... Sanal numarayı hiç duymadınız mı?
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.707 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #15 quarra dedi: Merhaba, bugün VP satın aldım ama adam dolandırıcı çıktı ve her yerden engelledi. SS aldım, ulaştım ve iki küfür ettim. Bunu SS aldım ve dava açacağım dedi, dava açabilir mi? Genişletmek için tıkla... Başta adam sizi dolandırdı o suçlu, dava açarsa ve sizin kanıtınız var ise farklı yerlere gider konu.
quarra dedi: Merhaba, bugün VP satın aldım ama adam dolandırıcı çıktı ve her yerden engelledi. SS aldım, ulaştım ve iki küfür ettim. Bunu SS aldım ve dava açacağım dedi, dava açabilir mi? Genişletmek için tıkla... Başta adam sizi dolandırdı o suçlu, dava açarsa ve sizin kanıtınız var ise farklı yerlere gider konu.
Q quarra Centipat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #16 kpase dedi: Sanal numarayı hiç duymadınız mı? Genişletmek için tıkla... Sanal numara üzerinden şirket numarası falan yapmış herhalde.
kpase dedi: Sanal numarayı hiç duymadınız mı? Genişletmek için tıkla... Sanal numara üzerinden şirket numarası falan yapmış herhalde.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Aralık 2022 #17 1 - Şikayet etmez. 2 - Niye trendyol gibi siteler var iken öyle bir şeye başvurdunuz ?
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Aralık 2022 #18 Siberci07 dedi: 1 - Şikayet etmez. 2 - Niye trendyol gibi siteler var iken öyle bir şeye başvurdunuz ? Genişletmek için tıkla... Daha ucuz olduğu için fakat bunlara güven olmaz almayın dedikçe ucuz diye alıp dolandırılıyorlar.
Siberci07 dedi: 1 - Şikayet etmez. 2 - Niye trendyol gibi siteler var iken öyle bir şeye başvurdunuz ? Genişletmek için tıkla... Daha ucuz olduğu için fakat bunlara güven olmaz almayın dedikçe ucuz diye alıp dolandırılıyorlar.
Q quarra Centipat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #19 Siberci07 dedi: 1 - şikayet etmez. 2 - niye Trendyol gibi siteler var iken öyle bir şeye başvurdunuz? Genişletmek için tıkla... Ucuzdu daha alışveriş yapmayacağım zaten.
Siberci07 dedi: 1 - şikayet etmez. 2 - niye Trendyol gibi siteler var iken öyle bir şeye başvurdunuz? Genişletmek için tıkla... Ucuzdu daha alışveriş yapmayacağım zaten.