"Hakem heyeti savunması geldi" ne anlam ifade eder?

AI_Gunes

Hectopat
Yer
Donaustadtbrücke
Arkadaşlar, iyi geceler. Depremden dolayı başka bir şehre gittiğimden ötürü Turkcell firmasından Superbox ürünü almıştım ancak 4-5 ay kullandıktan sonra iade etmek durumunda kaldım. Karşılığında bir cayma bedeli çıkardılar. İlk başta bu bedeli ödememek için hakem heyeti üzerinden başvuru yaptım ancak belgeleri tam yüklemedim. Daha sonra sürecin uzayacağını görünce ilgili firmaya olan cayma bedelini ödedim maksat konu kapansın diye yaptım. Geçtiğimiz gün heyetten bizi aradılar babam müsait değil diye sonra arar mısınız dedi fakat geri dönmediler. Şimdi sisteme baktım, karşı taraf da savunmasını yapmış. Biz firmaya olan borcumuzu ödeme zamanı içerisinde ödedik. Bir sorun oluşur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu soru kafamı çok kurcalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başvurunuzda belge yoksa o yüzden aranmış olma ihtimaliniz yüksek. Kurumla görüşüp varsa belgelerinizi iletin.

Başvurunuzda belge yoksa o yüzden aranmış olma ihtimaliniz yüksek. Kurumla görüşüp varsa belgelerinizi iletin.
Hocam belgeleri yüklememiştim sanırım dediğiniz gibi onun için aradılar bilmiyorum. Ama cayma bedelini ödedikten sonra başvurudan vazgeçmek istedim fakat geçemedim. O yüzden sormak istedim cayma bedelini zamanında ödememe rağmen bir sorun yaşar mıyım?

Arayıp görüşmenizde, gerekirse başvurudan feragat için dilekçe vermenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…