Afrika'dan aldım. Hiç kullanmadım, herhangi bir hasarı, yırtığı yok. Özel el işçiliğidir çok kalitelidir, koleksiyoncuların aradığı üründür.
Orijinal timsah derisi çantadır.
Istediğiniz yere gösterebilir, istediğiniz testi yapabilirsiniz.
Fiyat 300.000 TL pazarlık olabilir. Tekliflerinize açığım. Yer Ankara.
Ciddi alıcıya iletişime geçtikten sonra istediği video kaydını fotoğrafları atarım. İyi sosyaller.
Edit: Hiçbir bilgiye sahip olmayıp kahkaha ifadesini basanlar; ürün nadir bir parça olup Türkiye'de olan kişi sayısının bir elin parmaklarını geçmemesinin yanı sıra tamamen el işçiliği ve orjinal deridir, gayet uyguna veriyorum. Zaten alacak adam bunları bileceği için attığınız ifadelerin önemi yok. Forumdan alıcı bulmayı da beklemiyorum, Google'dan insanlarda geliyor sonuçta trafiği yüksek bir site burası.
Orijinal timsah derisi çantadır.
Istediğiniz yere gösterebilir, istediğiniz testi yapabilirsiniz.
Fiyat 300.000 TL pazarlık olabilir. Tekliflerinize açığım. Yer Ankara.
Ciddi alıcıya iletişime geçtikten sonra istediği video kaydını fotoğrafları atarım. İyi sosyaller.
Edit: Hiçbir bilgiye sahip olmayıp kahkaha ifadesini basanlar; ürün nadir bir parça olup Türkiye'de olan kişi sayısının bir elin parmaklarını geçmemesinin yanı sıra tamamen el işçiliği ve orjinal deridir, gayet uyguna veriyorum. Zaten alacak adam bunları bileceği için attığınız ifadelerin önemi yok. Forumdan alıcı bulmayı da beklemiyorum, Google'dan insanlarda geliyor sonuçta trafiği yüksek bir site burası.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: