Satılık Hakiki timsah derisi çanta

313554

Kilopat
Zamanın Tanığı
Makaleler
2
Afrika'dan aldım. Hiç kullanmadım, herhangi bir hasarı, yırtığı yok. Özel el işçiliğidir çok kalitelidir, koleksiyoncuların aradığı üründür.
Orijinal timsah derisi çantadır.
Istediğiniz yere gösterebilir, istediğiniz testi yapabilirsiniz.
Fiyat 300.000 TL pazarlık olabilir. Tekliflerinize açığım. Yer Ankara.

1.jpg

Ciddi alıcıya iletişime geçtikten sonra istediği video kaydını fotoğrafları atarım. İyi sosyaller.

Edit: Hiçbir bilgiye sahip olmayıp kahkaha ifadesini basanlar; ürün nadir bir parça olup Türkiye'de olan kişi sayısının bir elin parmaklarını geçmemesinin yanı sıra tamamen el işçiliği ve orjinal deridir, gayet uyguna veriyorum. Zaten alacak adam bunları bileceği için attığınız ifadelerin önemi yok. Forumdan alıcı bulmayı da beklemiyorum, Google'dan insanlarda geliyor sonuçta trafiği yüksek bir site burası.

Dosya Ekleri

• 4.jpg
    4.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 205
  • 6.jpg
    6.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 204
  • 8.jpg
    8.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 205
Son düzenleme:
Bende bunun kafasıyla olan hali vardı bende Afrika'dan 200 Dolara almıştım. Bilseydim çöpe atmak yerine bu miktarlara ilana koyardım :)
Orta Afrika'da bir köydeki saticidan aldim kanitlayabilirim de sorun yok. Bana kalırsa bir çantanın bu kadar etmesi, araba fiyatında olması yanlış. Ancak çok ciddi paralar ediyor antika bile olabilir, arz talep meselesi işte. Benimde fikrim yoktu açıkçası 1000 liraya ilana koymuştum 2 yıl kaldı öyle, inanmadılar galiba gerçek olduğuna. :D Biraz araştırma yapınca birinin benzerini 600k, birinin 300k koydugunu görünce baya sasirdim açıkçası, ortalama bir şey yazdım bende. :)
Siz hangi ülkeden almıştınız, keşke çöpe atmasaydınız niye öyle bir şey yaptınız?

Son düzenleme:
Orta Afrika'da bir köydeki saticidan aldim kanitlayabilirim de sorun yok. Bana kalırsa bir çantanın bu kadar etmesi, araba fiyatında olması yanlış. Ancak çok ciddi paralar ediyor antika bile olabilir, arz talep meselesi işte. Benim de fikrim yoktu açıkçası 1000 liraya ilana koymuştum 2 yıl kaldı öyle, inanmadılar galiba gerçek olduğuna. :D Biraz araştırma yapınca birinin benzerini 600k, birinin 300k koydugunu görünce bayağı sasirdim açıkçası, ortalama bir şey yazdım bende. :)
Siz hangi ülkeden almıştınız, keşke çöpe atmasaydınız niye öyle bir şey yaptınız?

Doğrudur lakin burada satılacağını sanmam. Timsah derisi kıymetlidir doğru yerde doğru kişilere satılabilir. Bende yaklaşık 8-9 yıl olmuştur alalı. Küçük nil timsahıydı evi taşırken yıllar önce heves edip aldığım şeyi yıllardır öyle boşa duruyor diye attım. Kafası falan duruyordu üstünde laptop çantası kadar bir şeydi boyutu. Keşke resmini çekseymişim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı