Hâkim, yargı ve ceza

İyi olur. Beni de etiketlerseniz sevinirim.

İfadeler: GCN
Hehehe! Güzel hikayeymiş, eline sağlık.
Son paragraf ve son cümledeki "gerçek hakim" kelimelerini farklı anlamlar ile de eşleştirebiliyoruz.

Son paragraf ve son cümledeki "gerçek hakim" kelimelerini farklı anlamlar ile de eşleştirebiliyoruz.
O okuyucuya kalıyor işte. Benim için kişinin kendisi. Başlası için spagetti canavarı da olabilir ya da simülasyonun başında oturan sivilceli ergen de...

Son düzenleme:
İfadeler: T21
O okuyucuya kalıyor işte. Benim için kişinin kendisi. Başlası için spagetti canavarı da olabilir ya da simülasyonun başına oturan sivilceki ergen de...
Üç noktadan sonra hikayenin kalanını okuyucunun tamamlamasını isteyen hikayelere benziyor son paragraf.

O okuyucuya kalıyor işte. Benim için kişinin kendisi. Başlası için spagetti canavarı da olabilir ya da simülasyonun başına oturan sivilceki ergen de...

Bu bana Rick and Morty'deki bir bölümü hatırlattı.

Yazdığınız bazı makaleler ile fikrinizin az çok nasıl bir şey olduğunu kestirebiliyorum. Bu yüzden seveceğinizi düşünüyorum. İsterseniz birkaç bölüm izleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…