Hakkımda dava açıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Windows Hayranı

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba lise 2 öğrencisiyim. Normal ders isliyorduk benim gittiğim lise serseri öğrenciler ile dolu. Her neyse 3. tenefüsteydik kantine gitmistim sınıfa geldiğimde çantam karıstırılmıs ve kitaplarım yere atılmıstı. Çantamı karıstıran çocuğa bağırdım ve beni yere itti. Ben de onun yüzüne yumruk attım çocuğun kafası sıraya çarptı çocuk baygınlık geçirdi ve müdür ambulansı aradı. Ardından müdüre olayı anlattım ve müdür çocuğun ailesini okula çağırdı ve ailemi çağırdı. Biraz tartıstılar ve yumruk attığım çocuğun velisi çocuğunun hakkında darp raporu alacağını ve tazminat davası açacağını belirtti. Ardından kapıyı hızlıca çarparak gitti çocuk 2 gün sonra okula geldi ve savcılığa suç duyurusunda bulunduk bunun bedelini ödeyeceksin dedi. Dün evime dilekçe geldi çocuğun annesi tarafından Pazartesi günü. duruşmaya çağrılacağım yaptığım şeyden pişman değilim önceden de yapıyorlardı içimi dökmek istedim iyi günler.

Adam öldürenler 2 yıl yatıp çıkıyor, buna mı bakacak mahkemeler? Kork diye demiş çok bariz bir şekilde. Suçlamaları reddedip onun başlattığını vs. söylersen tamamdır. Bir de derli toplu git duruşmaya. Ve ben olaya pek inanmadım açıkçası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…