Hakmar'dan 1 yıl çalışmadan çıkılabilir mi?

gojofaniyim

Centipat
Daha fazla  
Hakmara girdim 1 hafta önce ve çok kotu calismak istemiyorum. Gidip sordum sorumluya dedi 1 yıl dolmadan çıkamazsın dedi. Ne yapacağım? Psikolojim çok bozuk böyle bir şey olabilir mi?

Hakmara girdim 1 hafta önce ve çok kotu calismak istemiyorum. Gidip sordum sorumluya dedi 1 yıl dolmadan çıkamazsın dedi. Ne yapacağım? Psikolojim çok bozuk böyle bir şey olabilir mi?

Saçma, zaten her yer işsiz dolu, çıkartmayıp inada binmeleri gereksiz. 3 gün habersiz gitmezsen çıkartma hakkı doğuyor, böyle şeyleri bulup deneyebilirsin veya en olmadı işte hantal çalışırsın mecbur kalır çıkartırlar ama yine de en temizi söyleyip çıkmak gerek, neden inatlaşmış anlamadım. Bu arada sorumlu da CEO değil, istersen direkt şirketle görüşmeye çalış.

İmzaladım ve olay çözüldü arkadaşlar mağaza sorumlusu çıkmayım diye yalan söylemiş bende gidip 170'i aradım ve böyle bir şey olmadığını söyledi nasıl istifa edeceğimi falan anlattı sonra bölge sorumlusuyla görüştüm oda 2 hafta daha çalış o sırada eleman bulalım çıkışını yap dedi şimdi bir şey yapmama gerek var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı