Haksız Cezalandırma ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oseofwar

Megapat
Daha fazla  
1 ay önce bir kişi bir sorunu olduğunu söyledi ve ben o sorunu bir çok yöntemle çözülme yollarını biliyordum. Sorunu olan arkadaşa 3 veya 4 tane çözüm önerdim. Mikail isimli yöneticiliğe sahip kişi benim yanlış bilgi vermediğim halde bana yanlış bilgi verdim diye 1 ay yetki kısıtlaması verdi. Bu haksız cezalandırmayı yanlış buluyorum mikail denen kişinin yetkisinin kısıtlanmasını talep ediyorum. Üst düzey yöneticilere sesleniyorum mikail'in yetkileri 1 ay kısıtlanmasını arz ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin durumunda kimin haklı olduğunu bilemeyeceğim fakat yanlış bilgilendirme yapmış olabilirsin. Ama sadece ceza vermek doğru değil bence. Yanlış bilgiyi nerede verdiğimiz de söylenmeli ki doğrusunu öğrenip tekrar aynı hatayı yapmayalım.

@MF zaten üst düzey yönetici. Ayrıca böyle bir istekte bulunma hakkın yok. Kuralları oku ve ona göre davran. Açılan kaçıncı konu bu? Siz gibiler yüzünden forumlar çöp oluyor.

Peki bu sitenin sahibi kim?

Onun yetkisi yok mu? Asıl sizin dedikleriniz yanlış.

Ben de diyorum ki Mikail Fidan da Recep Baltaş ve Ali Güngör ile aynı dereceye sahip bu forumda. Yani Mikail Fidan da bu forumun yöneticisi. Recep Baltaş ve Ali Güngör ile eş dereceye sahip. Yetkilerin kısıtlanmasını istemeye hakkın yok.

Peki bu adaletsiz forumda size iyi günler. Hesabı kapattıracağım.

Sadece yazım hatalarından hak etmişsin 1 ayı;)

@oseofwar şimdiki son mesajında da noktadan sonra boşluk bırakmadın. Yine ceza alacaksın. Ayrıca hesabının silinmesini talep etmek yasak. Bunun için de ayrı bir ceza alacaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı