Haksız duruma düşer miyim?

Ruffybug

Decapat
Sosyal medyada birisi bana ses kaydı olarak küfür etti ve o kişiyi şikayet ettim. Ertesi gün çocuk ses kaydını silmiş bende ona ses kaydını silerek kurtulamayacağını ve sonuna kadar gideceğimi söyledim oda bilmezden geldi bende şikayet ederken kullandığım ses kaydını ona gönderdim bu sensin diye. Sonrasında sen beni haklı çıkardın dedi ve biraz daha laf söyledi sonra da tüm mesajlarını sildi ve beni engelledi sizce bu durum sonunda ne olur? Attığım ses kaydı videosunu geri çektim.

Benim tek tereddütüm ben o videoyu delil olarak vermiştim ve ben bu elemana attıktan sonra benim izinsiz ses kaydımın videosu almış ya da delil dosyasını attım diye ben haksız konuma düşer miyim onu merak ediyorum.

Kendinizi savunmak amacıyla aldığınız için sorun olmaz hem ciddi anlamda olayı ileri seviyeye taşıyacak iseniz ve 18 yaş altıysanız bilmeniz gereken en önemli şey:
aranıza akran olayları sebebi ile uzlaştırmacı atanır, olay çözülmez ise olay o zman ileri seviyelere(mahkemeye) gider bilginiz olsun.(benzer bir olay yaşadığım için yazıyorum)​

Kendinizi savunmak amacıyla aldığınız için sorun olmaz hem ciddi anlamda olayı ileri seviyeye taşıyacak iseniz ve 18 yaş altıysanız bilmeniz gereken en önemli şey:
aranıza akran olayları sebebi ile uzlaştırmacı atanır, olay çözülmez ise olay o zman ileri seviyelere(mahkemeye) gider bilginiz olsun.​
18 yaş altıyız ve çocuk umrumda değil zaten ama ben delili paylaştım diye ben haksız olmuyorum yani değil mi? Çünkü biraz araştırdım hani suç felan diyorlar lütfen beni aydınlatın.

Eğer delili benimle paylaştı diye bir şey demezse suç sayılmaz siye düşünüyorum, ama benim yaşadığım olayda delil ile ilgili bir şey olmadı bu yüzden net bir şey diyemiyorum.
Emin olun haksız durumu düşmeşsiniz, düşseniz bile bir şey olmaz.
Hiçbir şey yapmayın sadece ilerlemeyi bekleyin.

Eğer delili benimle paylaştı diye bir şey demezse suç sayılmaz siye düşünüyorum, ama benim yaşadığım olayda delil ile ilgili bir şey olmadı bu yüzden net bir şey diyemiyorum.
Emin olun haksız durumu düşmeşsiniz, düşseniz bile bir şey olmaz.
Hiçbir şey yapmayın sadece ilerlemeyi bekleyin.
Öyle diyeceğini düşünmüyorum izinsiz ses kaydımı aldı felan der. Aslında benim demek istediğim polisin e sen delili paylaşmışsın bu suç derse diye tereddüt ediyorum.

Öyle diyeceğini düşünmüyorum izinsiz ses kaydımı aldı falan der. Aslında benim demek istediğim polisin e sen delili paylaşmışsın bu suç derse diye tereddüt ediyorum.

Suç duyurusunda bulunduğum konusunda bilgisi olsun diye attım falan de, ama asla yalan söyleme bizden birkaç defa ifade aldılar(sizden almayabilirler) yalan söylüyor muyuz anlamak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı