Haksız Felsefe bölümü Yasağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
11
Bu konuda gayrimüslümleri yargılayıp, yoldan sapmış insan muamelesi yapıp, gayrimüslimlere anormal insan olarak gören bir arkadaşa cevap yazdığım için felsefe bölümünde, "Konuyu amacından şaştırma" sebebiyle 28 Ocak 2021'e kadar ban yedim. Üstelik kışkırtan taraf hala konuya cevap yazmaya devam ediyor. Hiç hakaret etmemiştim üstelik. Yazdığım cevaplar ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirilebileceğini düşünüyorum. Konuyu incelemek isteyen arkadaşlar inceleyebilir, fakat şunu söyleyeyim ben hakkımın yendiğini düşünüyorum. İnancıma hakaret eden birisine tepki verdiğim için bu kadar uzun süre ban atılmamalı, arkadaşın kesinlikle tahrik edici ve kışkırtıcı ifadeler kullandığını görebilirsiniz. Siz moderatörler bu tür felsefe konularının her zaman karşılıklı atışmaya döndüğünü bilmenize rağmen onaylıyorsunuz, o zaman en azından hoşgörü göstermelisiniz bence. Banımın açılmasını veya en azından azaltılmasını talep ediyorum.

Mesajınız: "İşin daha da kötü tarafı bu @MYZA adlı arkadaşımız Kur'an'ı bile okumamış tam olarak. Çünkü arkadaş kendi diniyle çelişiyor. Kur'an da ''Senin dinin bana, benim dinim bana diyor''. Yani peygamberler bile gayrimüslimleri yargılamazken, bu arkadaşımız gayrimüslimlere yoldan sapmış insan muamelesi yapıyor. Daha kendisi bile hakikata ermemişken böyle bir muameleyi yapıyorsa bu arkadaş peygamberden bile büyük mevkide birisi olmalı diye düşünüyorum."

Felsefe bölümünde bulunan sabitlenmiş ilk mesaja baktığınızda ceza alma sebebinizi görebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…