Haksız yere atılan perma banın sebebi nedir?

Riot'un ticketinı bekleyin bence ama açılmaz gibi dostum.

İnternet kafede çeşit çeşit insanlar oluyor bilgisayardan dolayı ban yemiş olabilir.
Yıllar boyu gittiğim yer ve eğer hardware banı olsaydı maça girdirmezdi. Maç sonu karşı takım ağladığı için rapor atmışlar, Riot da inanıp banladı arkadaşımı.

Bende de Blitz açık diye ban yemiştim. Ticketa cevap verip açarlar.

Riot herhalde Anticheat'e yeterli bütçeyi yetiştiremedi, son 3 4 ayda milletin ağzına baka baka ban dağıtıyor.

Haksız bir şekilde ban niye atsınlar? Amaç ne?
Hocam gece girmiştim şimdi perma yedim arkadaşimda zaten okul arkadasim sadece onun bilgisayarinda hesabims giris yapmistim sonrada ciktim

Riot herhalde Anticheat'e yeterli bütçeyi yetiştiremedi, son 3 4 ayda milletin ağzına baka baka ban dağıtıyor.

Dediğim ibi gece oyuna girdim sabah banlandim hesapta 2. Dogrulama vardi Gmail'e bakma karari aldim biri giris yapnaya calismismi diye yok oyunun buglarındanda yararlanmadım

Riot oyunlarında wintrade algılama algoritması var. Oyun süresi içinde ölüm sayıların ve ölüş sürelerine vs. bağlı olarak oyun seni wintrade gibi algılayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…