Haksız yere atılan tutanak

Makaleler
11
Merhaba arkadaşlar. Bugün bir olay yaşadım okulda 9. Sınıfım. A adlı arkadaşım B adlı arkadaşımın sırasına oturduğu için B adlı arkadaşım ona kalk demiş. Ama A adlı arkadaşım onu duymazdan gelmiş. Bu yüzden de B adlı arkadaşım onu ayağıyla dürtmüş. Sonra A adlı arkadaşım onu indirmiş. B adlı arkadaşım da onu ittirmiş. Sonra A adlı arkadaşım geldi ve B adlı arkadaşıma yumruk atmış (sol kroşe) ve B adlı arkadaşımın burnu kanadı. Sonra ikisi müdür yardımcısı odasına gittiler ve yumruk atan değil ayağıyla dürten tutanak yemiş. Nedenini sorduğumuzda ilk temas ondan geldi diyorlar. Ve sanırım uzaklaştırma yiyecek çok saçma. Burada Yumruk atanın tutanak yemesi lazım. Doğru mu?

A adlı arkadaşım yumruk atan,
B adlı arkadaşım ayağını dürtüp ilk teması yaptığı için tutanak yiyen.

B haklı anlattığınız senaryoda. Ben olsam A'yı sıranın altına sokardım da neyse. Böyle takmayan, sana ne vs takılan insanları eğitim hayatım boyunca sevmedim. Ne üniversitede nede lisede.

B haklı anlattığınız senaryoda. Ben olsam A'yı sıranın altına sokardım da neyse. Böyle takmayan, sana ne vs takılan insanları eğitim hayatım boyunca sevmedim. Ne üniversitede nede lisede.
Malesef öyle. 5 aydır karateye gidiyor o çocuk .d o kroşeyi doğru düzgün atamıyor daha ama şansa bugün tutturabildi. Bana ayrı bir düşmanlığı var bende karateye gidiyorum diye. 8. Ayındayım ben de pek iyi değilim. A adlı arkadaşım en sonunda karar almışlar kurum karşısına çıkacakmış çok büyük ihtimal uzaklaştırılacak. Hak yerini buldu en azından.

Maalesef öyle. 5 aydır karateye gidiyor o çocuk. D o kroşeyi doğru düzgün atamıyor daha ama şansa bugün tutturabildi. Bana ayrı bir düşmanlığı var bende karateye gidiyorum diye. 8. ayındayım ben de pek iyi değilim. A adlı arkadaşım en sonunda karar almışlar kurum karşısına çıkacakmış çok büyük ihtimal uzaklaştırılacak. Hak yerini buldu en azından.

Evet uzaklaştırma alır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı