Haksız yere ceza aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C

CPlOvEr

Ziyaretçi
"Yanlış Kategoriye Konu Açma" nedeniyle 24 Temmuz 2014 03:22 tarihine kadar yetkileriniz kısıtlandı.'' adlı cezayı aldım. Ben soğutucu önerisiyle ilgili konuyu masaüstü bilgisayarlar bölümünde açtım. Bu bölümün açıklamasındada,
''Masaüstü sistemler ve bileşenlerine ait her şey: Anakart , İşlemci, RAM...'' yazıyor. İşlemci soğutucusu masaüstü sistem ve bileşenlerine ait deeğil mi ? Gerçekten bu cezayı kim verdiyse haksız yere vermiş. Kimin verdiğini bilsem konuya etiketleyecektim.
Konu Overclock ve Soğutma bölümüne taşınmış. Ben açtığım konuda overclok yapacağım demedim. Soğutucu tavsiyesi istedim.

Senin de dediğin gibi Masaüstü Bilgisayarlar kategorisine işlemci de giriyor ama senin sorun işlemci soğutucusu ile alakalıydı. O yüzden Overclock ve Soğutma kategorisine taşıdım. İlla Overclock yapmana gerek yok. Soğutma ile ilgili sorularını da orada sorabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…