A asdasdasd123123123 Hectopat Katılım 27 Haziran 2014 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben @Silinen üye'un arkadaşıyım. Bana kendisi kendine haksız yere 1 hafta ceza verildiğini söyledi. Normalde 1 günlük cezaymış. Gereğini Arz Ederim.. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba arkadaşlar ben @Silinen üye'un arkadaşıyım. Bana kendisi kendine haksız yere 1 hafta ceza verildiğini söyledi. Normalde 1 günlük cezaymış. Gereğini Arz Ederim.. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 27 Haziran 2014 #2 Belki de o mesajınız reklam içerdiği için o kadar ceza almışsınızdır.
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #3 Onun arkadaşı olduğuna emin misin ? Çünkü masaüstü arka planınızda onun resmi var. PC onun mu yoksa sen misin @Silinen üye ?
Onun arkadaşı olduğuna emin misin ? Çünkü masaüstü arka planınızda onun resmi var. PC onun mu yoksa sen misin @Silinen üye ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 27 Haziran 2014 #4 2. el kategorisinde ürünü almayacaksanız mesaj yazmamanız gerekiyor. Sadece size değil alıcı olmayıp da mesaj atan herkese 1 hafta ceza verdim. Taslak hazır olduğu için 1 gün olarak gitmiş. Cezanız 1 haftadır.
2. el kategorisinde ürünü almayacaksanız mesaj yazmamanız gerekiyor. Sadece size değil alıcı olmayıp da mesaj atan herkese 1 hafta ceza verdim. Taslak hazır olduğu için 1 gün olarak gitmiş. Cezanız 1 haftadır.