Haksız yere disiplin yiyorum

Ben bu konu hakkında daha fazla yorum yapıp linçlenmek istemiyorum. Herkes ayrı telden çalıyor zaten.

Hocam kız ne yaptığınızı sandı anlamadım da?

A adındaki arkadaşımda ona bakıp nereye bakıyorsun deyip güldü, bende rahatsız olup kızın kulağına gidip saçını tuvalette yap dedim.

Bunu okursanız kızın arkası dönükken böyle bir şeyin kimseniz söylemiyeceğini bilirsiniz.

Onun yaptığı tamamen yanlış fakat senin yaptığın da bir garip. Sınıfın ortasında bir kız saçını yapıyor ve arkadaşlarının dikkati normal olarak o yöne doğru dönüyor. Sen de bunu gidip kıza anlatıyorsun ve kız ağlıyor. Benim anlamadığım o kız her erkek baktığında ağlıyor mu acaba? Ayrıca okulu Milli Eğitim Bakanlığı'na şikayet et. Kız kendi de itiraf etmiş senin bakmadığını ve ayrıca sınıfın ortasında dikkat çekici bir şekilde saçını yapan bir kıza bakmak ne zamandan beri suç ve sapıklık!

Bir hışınla okudum. Cidden iyilikten maraz doğar. Bu yüzden kimseye iyilik yapmıyorum. Ve bir gün sinirden, kızlar hakkında ağır konuşmaya başlayacağım.

Sakın taviz verme dostum. Gerekirse olayı üst mercilere taşı ama taviz verme.

Gerçekten okulda yapılan cinsiyetçiliğin haddi hesabı yok. Adam kayırmadan daha kötü ve tehlikeli.

Kız bu kadar önem veriyorsa kara çarşaf giysin.

Şeriat geldi de haberimiz yok herhalde. O da mini etek giymeseydi diyen dayılardan farkınız yok. Tabii sınıf ortasında saçını yapınca dikizlemek gayet normal bir şey.

Gerçekten okulda yapılan cinsiyetçiliğin haddi hesabı yok. Adam kayırmadan daha kötü ve tehlikeli.
Eğitim sistemi ve insanlar bu yüzden geri kafalı işte. Sen okulda cinsiyetçilik yaparsan böyle geri bir nesil olur. Kimse kusura bakmasın, okullarda cinsiyetçilik olan bir ülkede eğitim sistemi sıfır, sıfır ve sıfırdır.

Bu tarz cinsiyetçilik yapan müdür/yönetimlere de en ağır cezalar verilmeli. Ayrıca o iftira atan kızlara da ceza verilmeli.

Aynı cinsiyetçilik olayları benim okulumda da oluyor, konularıma göz atabilirsin. Kızlar neredeyse eğitim hayatının çoğunluğunda torpilli.

Kızları vs. küçümsemiyorum ama gerçek bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…