Haksız yere disiplin yiyorum

Günaha girmek istemiyorsan çıkmayacaksın dışarı senin gözün yüzünden bir kız mini etek giyemez mi? Madem tanrı inancın bu kadar yüksek çıkma o zaman dışarı oruç tutarken fakirlerin halinden anlamak için tutuyorsunuz o zaman kapalı kadınların halinden anlamak için çıkmayın dışarı.

Bana dayılara benziyorsun diyene bak.

Bu yobaz düşüncenizi alıp Arabistan'a gitmenizi öneririm. Burası tamamen özgür ve dini olmayan bir ülke. Kimse senin kurallarına göre yaşamak zorunda değil. İstediğini giyer. Bakma hakkın da yok. Senin iraden güçsüz diye her kız kara çarşaf giyecek herhalde. Cidden tehlikeli bir zihniyetin var. Umarım en yakın zamanda tedavi olursun.

Nerden nereye bağlıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asla sokakta kız taciz edilse bile yolumu değiştiricem,Mâlum kızı korumak için hapishaneye düşen Kadir Şeker gibi olmak istemiyorum.
Önce eteğini düzelten kıza bakan adam üzerinden namus bekçiliğine soyunuyorsun, sonra iş elinde patlayınca eli kanlı katili değer görmemiş bir halk kahramanı gibi göstererek kendini mazlum durumuna düşürmeye çalışıyorsun.

Kadir Şeker kadın korumaya çalışırken falan hapse düşmedi, kadının uyuşturucu kullanması sebebiyle tartışan karı/koca arasına 23 santimlik kelebek bıçağıyla atlayarak savunmasız bir adamı doğrudan kalbinden bıçaklaması sebebiyle hapse düştü. Git mahkeme raporlarını oku, kadının hiçbir şekilde fiziksel şiddete maruz kalmadığı, kadının sicili, bıçağın özellikleri hepsi orada yazıyor.

Yani kurtulmuş oldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…