Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #1 Merhabalar, ben @Scorpions Ekran Kartı | Technopat Sosyal bu mesaj yüzünden sanırım yetkilerim kısıldı fakat bu mesajı ben atmadım. Lütfen yardım edin. @Recep Baltaş
Merhabalar, ben @Scorpions Ekran Kartı | Technopat Sosyal bu mesaj yüzünden sanırım yetkilerim kısıldı fakat bu mesajı ben atmadım. Lütfen yardım edin. @Recep Baltaş
Kutay Kufti Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 151 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Mühendisi, Çevirmen 4 Şubat 2015 #2 Aynısı benim başıma geldi hem de iki defa, hala cevap bekliyorum, daha ne kadar sürecek bu çile.. Hesabıma kısıtlama getirilmiş | Technopat Sosyal
Aynısı benim başıma geldi hem de iki defa, hala cevap bekliyorum, daha ne kadar sürecek bu çile.. Hesabıma kısıtlama getirilmiş | Technopat Sosyal
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #3 Yardım edin lütfen F5 yapıyorum konuyu açtığımdan beri @MF
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Şubat 2015 #4 Bu mesajı siz attınız mı peki: 3800 TL'ye sistem tavsiyesi | Technopat Sosyal Bir de bu var: 2000-2500 TL'ye laptop tavsiyesi | Technopat Sosyal Sorunu çözdük ve şu an hiçbir problem olmaması lazım.
Bu mesajı siz attınız mı peki: 3800 TL'ye sistem tavsiyesi | Technopat Sosyal Bir de bu var: 2000-2500 TL'ye laptop tavsiyesi | Technopat Sosyal Sorunu çözdük ve şu an hiçbir problem olmaması lazım.
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #5 MF dedi: Bu mesajı siz attınız mı peki: 3800 TL'ye sistem tavsiyesi | Technopat Sosyal Bir de bu var: 2000-2500 TL'ye laptop tavsiyesi | Technopat Sosyal Sorunu çözdük ve şu an hiçbir problem olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Monster Abra öneririm mesajını ben attım fakat diğerini ben atmadım.
MF dedi: Bu mesajı siz attınız mı peki: 3800 TL'ye sistem tavsiyesi | Technopat Sosyal Bir de bu var: 2000-2500 TL'ye laptop tavsiyesi | Technopat Sosyal Sorunu çözdük ve şu an hiçbir problem olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Monster Abra öneririm mesajını ben attım fakat diğerini ben atmadım.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Şubat 2015 #6 Türkçe kurallarına uymamışsınız mesajı atarken. Cezayı bir güne indirelim 1 gün değilse. Bundan sonra bu tür sorunlar yaşamayacaksınız.
Türkçe kurallarına uymamışsınız mesajı atarken. Cezayı bir güne indirelim 1 gün değilse. Bundan sonra bu tür sorunlar yaşamayacaksınız.