Haksız yere karakolluk olmak

Çocuktaki kine bak arkadaş ya! Merak etmeyin bir şey olmaz hocam suçsuz olduğunuz anlaşılır. Ama yerinizde olsam yüzümü bir şekilde gizleyip kameranın olmadığı yerde çocuğu uyarırdım.

Çocuktaki kine bak arkadaş ya! Merak etmeyin bir şey olmaz hocam suçsuz olduğunuz anlaşılır. Ama yerinizde olsam yüzümü bir şekilde gizleyip kameranın olmadığı yerde çocuğu uyarırdım.
Adamı suça teşvik ediyorsunuz . Yardımcı olmak yerine olayı daha da büyütüyorsunuz .

Okulda kamera yok mu ? Sınıfa kaç kişi girdiniz ?
Evet okulda kamera var ancak işimize yarar mı bilmiyorum arkadaşların çocuğa vurdu biz ayırmaya çalıştık arkadaşım yanacaktır bu sefer
Zaten büyük bir tanıdık geldi konuştuk ancak çocuk buna rağmen s**lemiyor hocam
Ne yaşamıssınız Olayı anladığım kadarıyla çocuk çelişkili ifade vermiş siz de olanları anlatırsanız sizin açınızdan sorun oluşacağını sanmıyorum geçmiş olsun diliyorum.
Hocam tahminimce çelişkili ifade vermiş çünkü müdür yardımcısının odasındayken 4 ünün karşı şikayetciymiş dendi ancak çocuk onun öncesindeyken arkadaşımla bana bu ikisi ayırıyordu demişti. Biz aradan sıyrılsak bile arkadaşım çocuğa karşılık verdiği için o yanacak gibi duruyor onunda yanmasını istemiyorum.
Hocam çocukla öncesinden ufak bi olayımız olmuştu biz arkadaşımla ayırmaya çalışıyorduk ancak arkadaşım aksine karşılık veriyordu o kısımda kavga oldu ancak müdür yardımcısının odasındayken özür dilendi karşılıklı el sıkışıldı olay kapatıldı ancak çocuk bu olayı hâlâ devam ettiriyor ve hakkımızda şikayetçi olmuş.
Kamera varsa ve kanıtlarda varsa birşey olmaz.
Hocam kanıtlar var ancak arkadaşım kamera karşısındayken çocuğa saldırıyordu saldırma nedeni ise çocuğun anne bacı karıştırması idi.

Dalaşmamılşar ki ama. Arkadaşının biri çok sinirlenmiş onu da ayırmışlar.

Olay çözüldü çocuk yalan ifade verdiği için ceza aldı bizede bişey olmadı cevap veren herkese teşekkür ederim konu kilit iyi forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…