pyeso Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.158 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #11 GhostOps dedi: Bal gibi de oluyor, yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar öyle bir şeye denk gelmedim ama düpedüz haksızlık hocam.
GhostOps dedi: Bal gibi de oluyor, yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar öyle bir şeye denk gelmedim ama düpedüz haksızlık hocam.
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.535 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Eylül 2024 #12 pyeso dedi: Şu ana kadar öyle bir şeye denk gelmedim ama düpedüz haksızlık hocam. Genişletmek için tıkla... Ben okul zamanın da denk geldim oradan tecrübem var.
pyeso dedi: Şu ana kadar öyle bir şeye denk gelmedim ama düpedüz haksızlık hocam. Genişletmek için tıkla... Ben okul zamanın da denk geldim oradan tecrübem var.
pyeso Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.158 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #13 GhostOps dedi: Ben okul zamanın da denk geldim oradan tecrübem var. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
GhostOps dedi: Ben okul zamanın da denk geldim oradan tecrübem var. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
Y Yargiccelik Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2024 #14 Cimer'den Okul Müdürü hakkında şikayette bulunun. Soruşturma açarlar. Raporun tarihi belli yahu. Geç vermek gibi bir durum olamaz.
Cimer'den Okul Müdürü hakkında şikayette bulunun. Soruşturma açarlar. Raporun tarihi belli yahu. Geç vermek gibi bir durum olamaz.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.275 Çözümler 2 13 Eylül 2024 #15 Babanız uğaşacaksa bence açın valla ibret olsun.