Haksız yere VAC ban atıldı

lyreix12

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlarımla birlikte CS:GO rekabetçi maçı oynuyorduk. Skor 9-9 oldu. Üçüncü arkadaşım yaklaşık 29-25 civarında kill aldı, ben ise 17-18 kill aldım. Maçı kazandık, ancak bir baktık ki bana 20 saatlik, diğer arkadaşlarıma ise 3 günlük VAC ban geldi. Hiçbirimiz hile kullanmıyoruz, zaten oldukça iyi oynuyoruz, neden hile açalım ki? Sizce neden VAC banı yedik?

Üstelik bu durum sürekli tekrarlanıyor. Hile yüzünden VAC yiyen bir arkadaşım dün bilgisayarına format attı, ancak ne yaparsak yapalım, 3-4. maçımızda yine VAC ban yiyoruz. Yardımcı olabilir misiniz?

VAC ban sınırsız atılır. Uzun süredir CS oynamıyorum fakat eskiden eğer hile kullanan bir oyuncuyla aynı lobideyseniz size de kısa süreli ban atılıp rankınız sıfrlanıyordu. Belki onun gibi bir şeydir. Yani yediğiniz ban hileden değil ve VAC ban değil. Başka bir sebebi vardır.

Rekabetçi yasaklaması olabilir. VAC yasaklaması sınırsız olur.

VAC yerseniz o Steam hesabı neredeyse çöp oluyor zaten süreli olarak attıklarınıda görmedim VAC'i uzun zamandır.

Oyunbozanlık, yanlış chat kullanımı, ırkçılık, küfür felan bunlardan da yemiş olabilirsiniz ancak süreli ceza VAC yasaklanması olamaz.

CS:GO'da bizzat bir arkadaşım yıllar önce Silver rankda smürflerken aşırı iyi oynadığından ve duvar arkası Crosshair koyup adamı izliyormuş gibi yapıp sonra bir de onun doğru çıkmasından dolayı hesabı incelemeye alındı ve 2 hafta sonra banı kaldırdılar. Attıkları ban VAC değildi geçici game ban attılar sadece.

(Arkadaş global rankdaydı o zamanlar ve bu duvardan izleme olayını 50 kez yaptı en az ve 40'ı doğru çıktı. Ben bile şüphelenmiştim hile olduğuna )

Size de öyle olmuş olabilir.

Son düzenleme:
Steam desteğe ulaşın. Aynı gün içerisinde dönüş alırsınız büyük ihtimalle.

Oyunbozanlık, yanlış chat kullanımı, ırkçılık, küfür felan bunlardan da yemiş olabilirsiniz ancak süreli ceza VAC yasaklanması olamaz.
arkadaşın anlattığı şu. VAC düzensiz oyun tespit edince genel bekleme süresi veriyor.

Bu yeni VAC Live sistemi. Deneme aşamasında olduğu için uzun süreli yasaklama vermiyorlar ancak sürekli ban yiyorsan temiz değilsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…