Haksızlığa Uğramak

Hazardous

Hectopat
Makaleler
1
Geçen girdiğim fen sınavından 88 aldım. Fakat bazı arkadaşlarım kopya çektiği ve iyi notlar aldıkları için öğretmen sınavı tekrarlayacak. Bildiğiniz kurunun yanında yaş da yanıyor. Öğretmeni nasıl iknâ edebilirim? Cidden bu olaya çok sinirlendim. Babama başvurdum, yardım istedim. Yarın müdür ile görüşeceğini söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İspatlanamamış kopyada sınav iptal edilemez. Yazılı kağıtları resmi evraktır. Öyle keyfi şekilde iptal etmek suçtur. Bunu da belirtin. Kopya çeken kişilerin kopyaları sınav anında belirlenmişse o kişilerin sınavı iptal edilir, 0 verilir ve disiplin kuruluna sevk edilir.
Toplu kopya harici tüm sınav iptali mümkün değildir.

Geçen girdiğim fen sınavından 88 aldım. Fakat bazı arkadaşlarım kopya çektiği ve iyi notlar aldıkları için öğretmen sınavı tekrarlayacak. Bildiğiniz kurunun yanında yaş da yanıyor. Öğretmeni nasıl iknâ edebilirim? Cidden bu olaya çok sinirlendim. Babama başvurdum, yardım istedim. Yarın müdür ile görüşeceğini söyledi.
88 aldığına göre sınava çalışmışsın demek ki, o yüzden senin için sorun olacağını sanmıyorum.

İspatlanamamış kopyada sınav iptal edilemez. Yazılı kağıtları resmi evraktır. Öyle keyfi şekilde iptal etmek suçtur. Bunu da belirtin. Kopya çeken kişilerin kopyaları sınav anında belirlenmişse o kişilerin sınavı iptal edilir, 0 verilir ve disiplin kuruluna sevk edilir.
Toplu kopya harici tüm sınav iptali mümkün değildir.
Arkadaşların yanlışları, doğruları aynı.

Lise sonda edebiyat sınavında sınıfça kopya çektik. Tahtaya bile kopya yazmıştık. Tabii herkesin notları yüksek olunca hoca sınavı tekrarladı. İptal olan sınavdan 100 almıştım. Tekrar yapılan sınavdan da 91 almıştım.

Okulda öğrenci kayırma hat safhada oldu hep. Hocadan sözlü yapmasını isteyin. Sözlüde cevap veremeyip sınavdan yüksek not alanlar yüksek ihtimalle kopya çekmiş demektir.

Topluca bir dilekçe yazıp okul müdürlüğüne gidin. Kopya çekmek iyi bir şey değildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı