Son zamanlarda ticketlar dahil hilelerin artması ve oyunla alakalı pazar problemleri varken ben 7 ay önce ve CS:GO'da büyük yatırımlar yapmış biriyim. Fakat şu an sizce CS'ye orta düzey yatırımlar yapılabilir mi?
Dün seçkin maçta karşıya SSG oynayan bir adam geldi 5 kişi üstüne dalıyoruz hepimize headshot atıyor sinirlenip toplu ekiple oyunu silip 400 dolarlık envanterimi sattım bir daha benden uzak dursun bu kadar açıkça hile yapılmaz bu belli eden. Belli etmeyenleri siz düşünün.
Son zamanlarda ticketlar dahil hilelerin artması ve oyunla alakalı pazar problemleri varken ben 7 ay önce ve CS:GO'da büyük yatırımlar yapmış biriyim. Fakat şu an sizce CS'ye orta düzey yatırımlar yapılabilir mi?
Oyun yatırım aracı değildir bana göre yatırım yapmak istiyorsan ekonomi alanına yönelmelisin ve soruna gelecek olursan ticket sisteminden az bir şey kar var ama uğraşman lazım her gün bana göre yapılmaz.
Hile dolu bir oyunda mantıklı olmadığını düşünüyorum. Yatırım yapacaksan eski usul altın alabilirsin. Veya 18'den büyük isen borsa/döviz gibi şeylere de girebilirsin.
Özellikle oyunun düşük oyuncu sayısı nedeniyle son çıkan kasaların fiyat aralığı ve skinlerin fiyat aralığı tam oturmamış durumda. İyi bir analiz ile kolayca güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Operasyon bitmeden önce skinler alıp daha sonra satabilirsiniz. Yapabileceğiniz şeyler tamamen size kalmış.