Merhaba iyi günler. Anneme telefon almak istiyoruz ama adam akıllı telefon olmadığı için yenilenmiş iPhone almak istiyorum. EasyCep hakkında çok konu var ama hem güncellik olur hemde fikirlerinizi almış olurum. Yakım zamanda alan var mı?
Merhaba iyi günler. Anneme telefon almak istiyoruz ama adamakıllı telefon olmadığı için yenilenmiş iPhone almak istiyorum. EasyCep hakkında çok konu var ama hem güncellik olur hem de fikirlerinizi almış olurum. Yakım zamanda alan var mı?
Maksimum 5000-5500 TL. Taksitle alacağız.Bütçe ne kadar ve almayı düşündüğünüz model hangisi?
7 Plus.Bütçe ne kadar ve almayı düşündüğünüz model hangisi?
Birkere yenilenmiş aldık sorun çıktı. (EasyCep'ten değil)Yenilenmiş telefonların değiştirilen parçaları orjinal değil ama muadil olanlar arasında iyi olanlardan seçiliyor. Ben 6s aldım yenilenmiş 1 yılı 1 aydır kullanıyorum.
Bence sorun tamamen fiyatları yani ucuz olmalıydı. Yani yenilenmiş telefonların özelliği ucuzluğu olmalıydı. Devlet çok iyi destekler verdi bu firmalara.
Korkmalısınız da. Sıkıntı yaşama oranınız %50 ki çok büyük bir oran. Pahalı olması da cabası. Genelde sağlam temiz denenmiş 2. el öneriyorum ben. Tercih sizin.@Hamza Ensar Sağlam, önerin var mı yenilenmiş dışında?
Birkere yenilenmiş aldık sorun çıktı. (EasyCep'ten değil)
Yeniden almaya korkuyorum şahsen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.