Hala G29 alınır mı?

turazzak98

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, hem PlayStation 5 hem PC ile uyumlu, bu fiyatlara yakın bir direksiyon seti arıyorum. Aklımda G29 almak var. Sizce alınır mı? Ya da yerine ne alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, hem PlayStation 5 hem PC ile uyumlu, bu fiyatlara yakın bir direksiyon seti arıyorum. Aklımda G29 almak var. Sizce alınır mı? Ya da yerine ne alabilirim?

Sırf gürültüsünden dolayı bile alınmaz artık.

Sırf gürültüsünden dolayı bile alınmaz artık.

Hocam siz oyun oynarken kulaklık takıyorsunuz zaten gürültüsü niye rahatsız etsinki ayrıca G29'un fiyatında aynı özelliklere sahip başka bir öneriniz var mı?

Hocam siz oyun oynarken kulaklık takıyorsunuz zaten gürültüsü niye rahatsız etsinki ayrıca G29'un fiyatında aynı özelliklere sahip başka bir öneriniz var mı?

Olay gürültüsünde zaten o sesi hiçbir şeye değişmem. Sırf sesi için kullanıyorum

Ben G29 + shifter kullanıcısıyım 1.5 2 yıldır horda kullandım aktifte kullandım bir sorununu sıkıntısını görmedim sesine gelecek olursakta direksiyon setiyle daha chill oyunlar ETS 2 Assetto Corsa vb. bunların hepsini müzikle oynayacağınız için rahatsız etmez. Ben ailemin yanında da kullandım sesinden rahatsız olmadılar çok rahat uykuyada daldılar tavsiye ederim.

En azından temiz bir T300RS alınabilir.

2. eli kastetmiştim.

Hocam alacak arkadaş 2. el düşünüyorsa evet bakılabilir ama G29 fiyatına garantisizleri veya çok kullanılmışları vardır. Ben 0 tercih ederdim elektornikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…