Atillakc Centipat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Merhaba. 500GB'lik SSD'im doldu. 2 TB'lik hard disk almak istiyorum. Windows SSD'ye yüklü, HDD'ye oyunları atsam FPS düşüşü yaşar mıyım?
Merhaba. 500GB'lik SSD'im doldu. 2 TB'lik hard disk almak istiyorum. Windows SSD'ye yüklü, HDD'ye oyunları atsam FPS düşüşü yaşar mıyım?
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 FPS düşüşü yaşamazsın, oyun ve doku yükleme süreleri uzar.
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Atillakc dedi: Merhaba. 500GB'lik SSD'im doldu. 2 TB'lik hard disk almak istiyorum. Windows SSD'ye yüklü, HDD'ye oyunları atsam FPS düşüşü yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Ara sıra drop girebilir bence en temizi SSD.
Atillakc dedi: Merhaba. 500GB'lik SSD'im doldu. 2 TB'lik hard disk almak istiyorum. Windows SSD'ye yüklü, HDD'ye oyunları atsam FPS düşüşü yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Ara sıra drop girebilir bence en temizi SSD.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.784 Çözümler 70 Yer İzmir 1 Temmuz 2023 #4 Güzel kaliteli HDD alınırsa sorun olmaz. Depolamada uzun süre götürür.
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 1 Temmuz 2023 #6 PUBG ve bazı oyunlar sadece SSD ile oynanabiliyor. Fakat HDD'ye çoğu oyunu atarsanız problem yaşamazsınız.
PUBG ve bazı oyunlar sadece SSD ile oynanabiliyor. Fakat HDD'ye çoğu oyunu atarsanız problem yaşamazsınız.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #7 Alınır. https://www.hepsiburada.com/wd-blue...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.33.8
Atillakc Centipat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #8 Turquoise Blue dedi: FPS düşüşü yaşamazsın, oyun ve doku yükleme süreleri uzar. Genişletmek için tıkla... gözle görünür bir fark olurmu
Turquoise Blue dedi: FPS düşüşü yaşamazsın, oyun ve doku yükleme süreleri uzar. Genişletmek için tıkla... gözle görünür bir fark olurmu
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #9 Atillakc dedi: gözle görünür bir fark olurmu Genişletmek için tıkla... Evet.
Mertcpk1 Attopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 93 Çözümler 1 1 Temmuz 2023 #10 Atillakc dedi: Merhaba. 500GB'lik SSD'im doldu. 2 TB'lik hard disk almak istiyorum. Windows SSD'ye yüklü, HDD'ye oyunları atsam FPS düşüşü yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsınız sadece oyun açılma süreleri vb hızı düşer kaliteli modellerden alırsanız bu aradaki fark minimuma iner .
Atillakc dedi: Merhaba. 500GB'lik SSD'im doldu. 2 TB'lik hard disk almak istiyorum. Windows SSD'ye yüklü, HDD'ye oyunları atsam FPS düşüşü yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsınız sadece oyun açılma süreleri vb hızı düşer kaliteli modellerden alırsanız bu aradaki fark minimuma iner .