3 332910 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Çözümler 1 8 Temmuz 2023 #11 desteğe yazılır böyle durumlarda iade talebi beklenmez yazıldıktan 1 gün sonra 24 saat içinde para hesaba geçer eğer dediğim olursa en geç 11'ine alırsınız
desteğe yazılır böyle durumlarda iade talebi beklenmez yazıldıktan 1 gün sonra 24 saat içinde para hesaba geçer eğer dediğim olursa en geç 11'ine alırsınız
Y YusufEP Megapat Katılım 19 Haziran 2016 Mesajlar 107 Çözümler 3 8 Temmuz 2023 #12 SolveTax dedi: Hocam desteğe yazın. Bende ayın 3'ünde iade yapmıştım dün akşam desteğe yazdım sabah hesaba geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam desteğe nasıl yazıyoruz acaba? Destekte halihazırda bir iade talebim gözüküyor zaten nasıl destek birimiyle iletişime geçebilirim?
SolveTax dedi: Hocam desteğe yazın. Bende ayın 3'ünde iade yapmıştım dün akşam desteğe yazdım sabah hesaba geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam desteğe nasıl yazıyoruz acaba? Destekte halihazırda bir iade talebim gözüküyor zaten nasıl destek birimiyle iletişime geçebilirim?
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 8 Temmuz 2023 #13 YusufEP dedi: Hocam desteğe nasıl yazıyoruz acaba? Destekte halihazırda bir iade talebim gözüküyor zaten nasıl destek birimiyle iletişime geçebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben buradan iletişime geçtim.
YusufEP dedi: Hocam desteğe nasıl yazıyoruz acaba? Destekte halihazırda bir iade talebim gözüküyor zaten nasıl destek birimiyle iletişime geçebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben buradan iletişime geçtim.