Hâlâ iPhone 11 Pro alınır mı?

eIu

Hectopat
Daha fazla  
2023 Mart gibi iPhone 11 Pro'ya da 12 Pro almayı düşünüyorum. Sizce hangisi hem maddi hem donanımsal bir yanıt verirseniz sevinirim. Bu arada renk konusuna çok dikkat eden biriyim. 12 Pro Gold'ya da 11 Pro Gold olan biri nasıl gözüktüğünü yazarsa sevinirim.

11 Pro tavsiye etmiyorum çok küçük. Fiyat olarak 12 Pro dan tabi ki uygun ama ben 12 Pro alırdım durumunuz varsa. Gold güzeldir.

12 Pro almanı tavsiye ederim. 11 Pro da güzel cihaz ama 12 Pro da 2 GB fazla RAM, 5G desteğinin olması ve kamera konusunda gündüz gece çok iyi fotoğraf ve video çekmesi 11 Pro'ya göre onu daha alınası bir cihaz yapıyor.

12 pro mu 13 mü daha avantajlı hocam ? Bence düz 13 daha avantajlı gibi.

12 Pro mu 13 mü daha avantajlı hocam? Bence düz 13 daha avantajlı gibi.

Batarya dışında 12 Pro bence daha iyi bir cihaz. 13 ailesindeki kameralarda normal çekimlerde sorun yok ama bir insanı çektiğin zaman yüze sarımtrak filtre uyguluyor. Bu benim hoşuma gitmiyor. 12 Pro da 6 GB RAM var. Bu uzun vadede ciddi bir avantaj. Tasarım olarak 12 Pro kesinlikle 13'ten daha iyi. 13 12'nin yanında görüntü olarak çok basit kalıyor. Şu var güncellik ve bataryaya önem veren bir insan 13 alabilir. Ona bir itirazım yok ama ikisi arasında bence batarya hariç 12 Pro genel olarak daha iyi bir cihaz.

iPhone 12 Pro al diyenlere bakma eğer o kadar paran varsa 13 al ve 11 Pro iyi bir telefon hala 6S kullananlar var...(gold güzel durmuyor)

Apple da bence güncellik önemli 12 pro sıfır alınacaksa aynı fiyata 14 var, çoğu insan beğenmese de özellikleri 13 pro ya yakın bir cihaz olmuş rami de 6 aynı zamanda.

Apple da bence güncellik önemli 12 Pro sıfır alınacaksa aynı fiyata 14 var, çoğu insan beğenmese de özellikleri 13 Pro'ya yakın bir cihaz olmuş RAM'i de 6 aynı zamanda.

14 de güzel cihaz. 14 de alınabilir ama Pro serisi bir başka. Cihazı eline aldığında ben buradayım dedirten bir cihaz. Kameralarına bakıyorsun gece gündüz çok iyi fotoğraf ve video çekebiliyorsun. RAW fotoğraf çekebilmesi güzel bir şey. Portre çekimlerinde telephoto lens sayesinde mükemmel sonuçlara imza atabiliyor. Ben bir tanıdıktan ikinci el 12 Pro siparişi verdim. 13, 13 Pro, 14, 14 Pro gibi cihazları alacak maddi gücüm varken 25k e temiz kullanılmış 12 Pro tercih ettim.

Hocalarım 11 Pro alır isem Apple Watch'da alırım ama 12 Pro alırsam almam. Sizce bu sefer hangisi?

11 Pro tavsiye etmiyorum çok küçük. Fiyat olarak 12 Pro'dan tabii ki uygun ama ben 12 Pro alırdım durumunuz varsa. Gold güzeldir.

Hocam zaten çok büyük istemiyorum ya daha minimal sade şeyler hoşuma gidiyor.

Apple da bence güncellik önemli 12 Pro sıfır alınacaksa aynı fiyata 14 var, çoğu insan beğenmese de özellikleri 13 Pro'ya yakın bir cihaz olmuş RAM'i de 6 aynı zamanda.

Yok hocam 2.el alacağım.

iPhone 12 Pro al diyenlere bakma eğer o kadar paran varsa 13 al ve 11 Pro iyi bir telefon hala 6S kullananlar var...(Gold güzel durmuyor)

Hocam 13 değil Pro almak istiyorum.

Hocam daha 3-4 yıl güncelleme ömrü var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…