Ona bakılırsa S20 FE, S21 FE gibi telefonlar da hala taş gibi. S24 hem videoda hem de diğer konularda iPhone 13'ten daha iyi. Düz iPhone modellerinin ne sıfırda ne de ikinci elde hiçbir alınabilirliği yok. Samsung'un ürünleri ve fiyatlandırmaları çok daha iyi. Ben S24 FE kullanıyorum ve telefonun hiçbir eksiği yok. Muadil iPhone modellerinde olmayan bir sürü özellik ve kalite sunuyor. Evet iOS güzel bir işletim sistemi ama Android eski Android değil, One UI ise o Android ile birlikte muazzam. Apple, Samsung ve diğer Android telefonlarda olan özellikleri daha yeni getirerek insanlara pazarlamaya çalışıyor. Apple çok geriden geliyor hocam kusura bakmayın. 120 Hz ekranı bile iPhone 17 ile daha yeni getirdiler. 10 bin TL'lik Android telefonların yıllardır kullandığı bir nimetti bu. Apple insanlara duygu satıyor, ürün değil. İnsanlar bunu anlamıyor. Apple ürünü alıp kendilerinin havalı ve lüks olduğunu zannediyorlar. Apple'ın cihazları elbet kötü değil fakat telefon konusunda düz modeller tamamıyla fiyasko.