Daha önce hiç iPhone kullanmadım. Halihazırda Galaxy Note 9 kullanıyorum. Artık çok büyük ve ağır gelmeye başladı. Telefonu sadece Spotify ve konuşma gibi temel şeyler için kullanacağım. Geçici olarak deneyimlemek için almak mantıklı olur mu?
Anlık iPhone SE 2022 kullanıyorum. Telefonla hiçbir sıkıntım yok ama birisi bana sıfır iPhone 6S verse SE yi kutusuna koyar 6'si kullanırım :d bu karar telefondan ne beklediğine bakar aslında. Kamerası karanlıkta iş yapmaz batarya uzun goturmez bunları goze alıyorsan alınır.
iPhone 6S alınmaz hocam. 2-3 yıl öncesine kadar hani alınabilirdi ama şu anda asla mantıklı değil. Elinizdeki telefon büyük ve ağır gelebilir ama bence bunun iPhone 6S gibi devri çoktan kapanmış bir telefona geçilmesi sebebi olmamalı.
8'in altında bir iPhone modeline yönelmeyin. Boşuna para harcamış olursunuz. Kullanılır mı, kullanırsınız ancak oraya vereceğiniz parayı bekletmeniz daha mantıklı olur. Tabii bu benim düşüncem.
Daha önce hiç iPhone kullanmadım. Halihazırda Galaxy Note 9 kullanıyorum. Artık çok büyük ve ağır gelmeye başladı. Telefonu sadece Spotify ve konuşma gibi temel şeyler için kullanacağım. Geçici olarak deneyimlemek için almak mantıklı olur mu?