Hala iPhone 6S alınır mı?

Ben de sadece iletişim ve Spotify için kullanıyorum Iphone 6'yı. Kamerası da gündelik kullanıcı için hâlâ fena değil. Kastığını, beni zorladığını görmedim şu ana kadar. Bence alınmasında bir mahsus yok ama bu telefonun artık piyasada olmadığını ve alacağın telefonun kasasının muhtemelen imitasyon olacağını unutma.

Sen alınır mı? ile kullanılır mı? konusunu karıştırıyorsun. Eğer iPhone 6s telefonun varsa evet kullanilabilir. Dediğin gibi kasma olmuyor ve gündelik hayatta iş görüyor. Fakat konu alınır mı olunca ? Alınmaz.

6S alınmaz fakat illa iPhone kullanacağım derseniz 6S Plus alın 32 veya üstü.

8'in altında bir iPhone modeline yönelmeyin. Boşuna para harcamış olursunuz. Kullanılır mı, kullanırsınız ancak oraya vereceğiniz parayı bekletmeniz daha mantıklı olur. Tabii bu benim düşüncem.
Bekletince de değersizleşiyor.

Tavsiye etmiyorum. Kamerası günümüz ihtiyaçlarını karşılamaz, bataryası zırt pırt biter priz arar durursun ya da powerbank kardeşin olur. WhatsApp için neyse de Instagram eskiye göre daha çok sistemi yoruyor üstelik daha çok batarya kullanıyor bu yüzden telefon hem kasılır ve de bataryası daha çabuk biter.
Çok eski bir model olduğu için temizini bulmak çok zor. Parmak izi okuyucusu genelde bozuk ya da değişmiş olur. Bataryası 7 yıllık bir cihaza göre genelde değişmiş olur.
Tamamen orijinal bir iPhone 6S bulmak kolay değildir. Çevrende güvendiğin birilerinde temizi varsa al yoksa uzak dur pişman olursun.

Program desteği bitti. O hali ile babamın yıllanmış 6'yı sattım hala alan var deli gibi. Ama kesinlikle o modelde bir telefon alacağınıza gidin bir Xiaomi'nin telefonunu alın 10 kat sizi daha mutlu edecektir.
Şunu da söylemekte fayda var kendim de 6 sene boyunca kullandım ilk çıktığında almıştım 6 64 GB. Keyfe keder model yükselttim hiç üzmedi. Kamera, kullanım açısından benim gözümde Apple cihazları çok üst düzey cihazlar...

Desteği kesilmese alınır ama desteği kesildi. En az 2 üst model almakta fayda var.

Alınmaz. Eskidi artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…