Hala iPhone 6S alınır mı?

Hayır hocam bu yıl eniştem verdi bana. Huawei P10'dan geçtim.

Ekran pixel yoğunluğu, batarya ya kadar kağıt üzerinde P10 daha üstün bir cihaz.

Pratikte işler değişse de makas çok açık olmaz. Ben yerinizde olsam P10 ile devam ederdim.

Geçmiş olsun hocam ama değişiklik için güzel senaryo maksat deneyim edinmek ise IOS dünyasına girmek için mantıklı.

O zaman şu mantıkla gidelim değil mi? Benim ihtiyaçlarımı 6S Plus görüyor fakat alınmaz dedikleri için hemen böbreğimi satıp 13 Pro Max almalıyım.

Hocam ne kadar boş vaktiniz var sizin öyle...

Sene 2023 olmuş gelip 6s savunmanın mantığı sadece sizin kullanıyor olmanız.

Bu saatten sonra 6s falan alınmaz. Alana zaten bir şey demeye gerek yok. Arkadaş Note 9 dan geçecekmiş bir de... Asla mantıklı değil!

Saygılarımla.

Bende takdırmayı düşünüyorum da şu an zaten 5 - 5.30 saat ekran süresi alıyorum tavsiye eder misiniz?

Bana kalırsa 2022'nin sonlarına yaklaştığımız bu günlerde iPhone X altı hatta bence iPhone 11 bile 3 yıllık olmuşken 11 altı iPhone almak mantıklı olmaz.
Eğer sadece müzik dinlerim ve arama yaparım diyorsanız alsanız iş görür ancak ben önermezdim.
En azından iPhone 7 Plus'a zorlarsanız biraz daha fark eder.
6S'in kamera, batarya olarak üzeceğini düşünüyorum.

Bende takdırmayı düşünüyorum da şu an zaten 5 - 5.30 saat ekran süresi alıyorum tavsiye eder misiniz?
O sureleri alıyorsan gerek yok. Ben eski bataryayla 2bucuk saati zor alıyordum . O yüzden değiştirdim

Ben Deji taktım memnunum.

P10 en son arıza çıkardı telefondan ses gelmiyordu. P10 iPhone 7'ye rakip olarak çıkmıştı zaten. Batarya kısmı ise Deji taktım uzun süre gidiyor.

Günlük kullanım için alınabilir, zaten iOS sürümü yüksek olduğu için çığu uygulama daha uzun bir süre güncelleme alacaktır, ama oyun kısmında çıkda fazla bir şey bekele, sonuçta 6-7 yıllık bir telefon. Ama dediğim gibi, günlük kullanım için alınabilir.

Arkadaşlar komple iPhone 6S geçiş yapmayacağım. Elimde küçük bir birikim var ve hafif, küçük bir telefon kullanmak istiyorum. İlk kez deneyişin heyecanı da var . Spor yaparken çok işime yarayacak. Birkaç ay sonrasında satacağım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…