TechnoNИ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 1.176 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Dünya 9 Eylül 2018 #21 Böyle bir fotoğraf atma ihtiyacı duydum Dosya Ekleri lıekyutrg.jpeg 101 KB · Görüntüleme: 102
SnnZynlv Hectopat Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #22 Hala sıkılmadan oynuyorum. Eskiden Ps2 de oynardım şimdi bilgisayarda oynuyorum sıkılmadım. Arada araba modu falan kuruyorum iyi oluyor.
Hala sıkılmadan oynuyorum. Eskiden Ps2 de oynardım şimdi bilgisayarda oynuyorum sıkılmadım. Arada araba modu falan kuruyorum iyi oluyor.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.575 Makaleler 1 Çözümler 81 9 Eylül 2018 #23 TerabyteForever dedi: DVD'ye NFS oyunlarını yazıp çalıştırıyorum. Bu saatten sonra PS2 için orjinal oyun bulunamaz. Genişletmek için tıkla... Ebay'de falan satiyorlar aslinda hala. Arayan bulur da, iki nostalji yapicam diye o kadar ugrasmaya degmez tabi : )
TerabyteForever dedi: DVD'ye NFS oyunlarını yazıp çalıştırıyorum. Bu saatten sonra PS2 için orjinal oyun bulunamaz. Genişletmek için tıkla... Ebay'de falan satiyorlar aslinda hala. Arayan bulur da, iki nostalji yapicam diye o kadar ugrasmaya degmez tabi : )
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #24 TechnoNИ dedi: Böyle bir fotoğraf atma ihtiyacı duydun Genişletmek için tıkla... Bende de var. Bir türlü PC'ye kuramamıştım. Yarın foto atarım.
TechnoNИ dedi: Böyle bir fotoğraf atma ihtiyacı duydun Genişletmek için tıkla... Bende de var. Bir türlü PC'ye kuramamıştım. Yarın foto atarım.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.575 Makaleler 1 Çözümler 81 9 Eylül 2018 #25 Bu oyunu Windows 10 'da legal bir sekilde oynamanin bir yolu yok heralde su anda? Origins ve GOG satmiyor sanki.
Bu oyunu Windows 10 'da legal bir sekilde oynamanin bir yolu yok heralde su anda? Origins ve GOG satmiyor sanki.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #26 bitwise dedi: Bu oyunu Windows 10 'da legal bir sekilde oynamanin bir yolu yok heralde su anda? Origins ve GOG satmiyor sanki. Genişletmek için tıkla... Kalmadı ki... Yok yani.
bitwise dedi: Bu oyunu Windows 10 'da legal bir sekilde oynamanin bir yolu yok heralde su anda? Origins ve GOG satmiyor sanki. Genişletmek için tıkla... Kalmadı ki... Yok yani.
Tinker Decapat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 14 9 Eylül 2018 #27 TerabyteForever dedi: DVD'ye NFS oyunlarını yazıp çalıştırıyorum. Bu saatten sonra PS2 için orjinal oyun bulunamaz. Genişletmek için tıkla... Yalnızım sanıyordum. 2018'in sonlarında PS2'ye oyun yazan tek kişi olduğumu sanıyordum.
TerabyteForever dedi: DVD'ye NFS oyunlarını yazıp çalıştırıyorum. Bu saatten sonra PS2 için orjinal oyun bulunamaz. Genişletmek için tıkla... Yalnızım sanıyordum. 2018'in sonlarında PS2'ye oyun yazan tek kişi olduğumu sanıyordum.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #28 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ağlamıyorum, sadece toz kaçtı...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ağlamıyorum, sadece toz kaçtı...
Tinker Decapat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 14 9 Eylül 2018 #29 TerabyteForever dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ağlamıyorum, sadece toz kaçtı... Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu da unutmayalım.
TerabyteForever dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ağlamıyorum, sadece toz kaçtı... Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu da unutmayalım.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #30 Tinker dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu da unutmayalım. Genişletmek için tıkla... Ve bunu da:
Tinker dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu da unutmayalım. Genişletmek için tıkla... Ve bunu da: