Hala Nintendo Switch Lite alınır mı?

AtakanGuney

Kilopat
Arkadaşlar iyi günler dilerim. Switch Lite almayı düşünüyorum. Daha öncesinde hiçbir Nintendo oyunu oynamadım fakat her zaman dikkatimi çektiler. Bugün sizce hala switch Lite alınır mı? Ve alırsam sizce güncel olarak kaç yıl kullanabilirim?

Nintendo kitlesinin sevdiği oyunlar ağır olmadığı için hala gideri var. Ayrıca hiç Nintendo oyunu oynamadıysanız zaten yıllarca oynayabileceğiniz bir kütüphanesi var. Eğer bütçeniz yeterse switch OLED almanızı tavsiye ederim.

Oynadığın oyunlara bağlı alınıp alınmaması oyunlar çok pahalı bazı yöntemlerle ucuza geliyor fakat uğraştırıyor.

Oyunları aşırı pahalı bence Türkiye'de yaşadığımızı göz önüne katarsan bu maddi yükün altından kalkabilirim diyorsan neden olmasın.

Hocam oynadığınız oyunlar neler? Ayrıca bence ikinci ele yönelebilirsiniz.

Zaten ikinci el en mantıklısı sakın sıfır Lite alma aşağı yukarı 5bin TL civarlarında çok temiz alabilirsin.
Katılıyorum hocam.

Zaten ikinci el en mantıklısı sakın sıfır Lite alma aşağı yukarı 5bin TL civarlarında çok temiz alabilirsin.
İkinci el baktım da temiz 5500 TL fiyat bandındalar.

Hocam sadece birkaç oyun oynamayı planlıyorum, ana konsol olarak PS5 kullanıyorum. Ondan Lite alacağım.

Hocam oynadığınız oyunlar neler? Ayrıca bence ikinci ele yönelebilirsiniz.
Zelda ve Mario oyunlarını deneyim etmek istiyorum hocam.

Hocam şahsen ikinci ele pek yönelmek istemiyorum, bir sorun çıkarsa eğer uğraşmak istemediğimden. Hazır Kasım indirimleri de olacakken sıfırı biraz daha uyguna gelir diye düşünüyorum.

Hepinize kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hocam ona o para verilmez. Tabii sizin kararınız. Birkaç oyun oynayacaksan ve PS5 varsa kesin almalısın. Sıfır tercih etmem ama senin kararın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…