Hala Nintendo Switch Lite alınır mı?

Hocam hevesinizi kırmak istemem ama bence şu an biraz bekleyin sarı sitede şehrinizdeki veya kargolu switch Lite aramasını kaydedin uyguna düştü mü hemen alın eğer düşmezse yakında Nintendo'nun yeni konsolu çıkacak onu bekleyebilirsiniz.

Hocam hevesinizi kırmak istemem ama bence şu an biraz bekleyin sarı sitede şehrinizdeki veya kargolu switch Lite aramasını kaydedin uyguna düştü mü hemen alın eğer düşmezse yakında Nintendo'nun yeni konsolu çıkacak onu bekleyebilirsiniz.
Hocam sadece Zelda ve Mario'ları oynamak istiyorum güncel konsol olarak kullanmak gibi bir derdim yok.

Hocam sadece Zelda ve Mario'ları oynamak istiyorum güncel konsol olarak kullanmak gibi bir derdim yok.
Yeni çıkacak konsol geriye uyumlu olacak. Beklemekte hele şu dönemde fayda var. Çıktığı zaman özel bir zelda ya da mario oyunu çıkarırlar yeni konsola çok hoşuna gider keşke bekleseydim diyebilirsin.

Birde cihaz günümüz için çok güçsüz. Elinde switch olan biri olarak normalde beklemeyin demem lazım. Yani ben de yeni konsolu bekliyorum. Koyarım ilana piyasası iyiyken satarım ama amacım satmak değil. Amacım insanlar nintendo konsollarına ulaşsın ve doğru şekilde ulaşsın. 2017 çıkışlı bir cihaza çok ucuza almadığı sürece belli bir para veriyor bunu tavsiye etmem.

Yeni konsolun fiyatı çok yüksekten çıkar alırsın o zaman bu konsolu. Lakin bekleyemeyeceğim ben illa şu dönemde bunları oynamak istiyorum zamanım da bu dönem var diyorsan alırsın. Sonuçta senin ihtiyacın ne? Bu önemli.

Hocam sadece birkaç oyun oynamayı planlıyorum, ana konsol olarak PS5 kullanıyorum. Ondan Lite alacağım.

Switch Lite ile stick drift problemi yaşarsanız tamir ettirmek zorundasınız. Ancak OLED ile sorun olursa sadece yeni joy-con almanız gerekir en fazla. Ayrıca bataryası da daha uzun süre gidiyor ve ekranı daha büyük. PS5 kullanıyorsanız ekrana bağlama gibi bir derdiniz yoktur biliyorum ama bunlar ciddi artılar.

Switch Lite ile stick drift problemi yaşarsanız tamir ettirmek zorundasınız. Ancak OLED ile sorun olursa sadece yeni joy-con almanız gerekir en fazla. Ayrıca bataryası da daha uzun süre gidiyor ve ekranı daha büyük. PS5 kullanıyorsanız ekrana bağlama gibi bir derdiniz yoktur biliyorum ama bunlar ciddi artılar.
Hocam bu cihazlar 7 senedir üretilmiyor mu? Hala stick drift sorunu var mıdır?

Hocam bu cihazlar 7 senedir üretilmiyor mu? Hala stick drift sorunu var mıdır?

Drift sorunu kronik. Özellikle el konsollarında daha sık karşılaşılıyor çünkü taşınırken taşıma çantası kullanılmadığında analog tuşlar bir yöne meyilli kalıyor. Bunu üretim şekli ve mühendislik iyileştirmesiyle düzeltemezsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı