Hâlâ RTX 5070 Super beklenir mi?

HlovE

Hectopat
3-4 aydır sistem alacağım ama şu 5000 serisi duyurulduğundan beridir bekliyorum. Bütçem 55 bin TL direkt aşağıda özelleştirdiğim sistemi alasım var bekledikçe de zam yiyor sistemler. Sizce 5070 Super beklemeli miyim? Ya da direkt şunu al geç diyebileceğiniz bir sistem öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.

pc.PNG

5000 serisi ekran kartlarda donanımsal sorun var şu anda ROM sayıları olması gerekenden az %4-11 arası FPS düşüşü yaşarsın ben illa 5000 alacağım diyorsan 5070s çıktığında ilk alanlardan olmamalısın önce insanlar bir alsın bir sorunları vasa ortaya çıksın. Ama bence beklenir. Ayriyettende şunu söyleyeyim NVIDIA'nın tanıtımında söylediği 5090 ve 5080 fiyatları kesinlikle Türkiye pazarında aynı değil. Bütçe sıkıntın yoksa ve bekleyeceğim diyorsan bekle ama bence 4070s veya Ti daha mantıklı.

3-4 aydır sistem alacağım ama şu 5000 serisi duyurulduğundan beridir bekliyorum. Bütçem 55 bin TL direkt aşağıda özelleştirdiğim sistemi alasım var bekledikçe de zam yiyor sistemler. Sizce 5070 Super beklemeli miyim? Ya da direkt şunu al geç diyebileceğiniz bir sistem öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 2435054
Attığınız sistemde ssd ram değişebilir sanki.

5070s gelmez hemen 5070 gelir ama 1 ay bile sürebilir gelmesi belli olmaz. amd kartlar gelicek 6 gün sonra bu sistemde alınmaz çok pahalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı