Arkadaşlar 1.600 TL gibi bir fiyatı var. Aslında Samsung M20 düşünüyordum ama S6`nın 2k çözünürlüklü ekranı çok dikkatimi çekti. Almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Ayrıca oyunlarda kasma yapar mı?
Meizu X8 64 GB (Meizu Türkiye Garantili) Fiyatı Hocam 1600 Tl bütçeye bu telefonu öneririm SP710 işlemciye sahip ve M20,S6 ve P smart 2019'dan kesinlikle daha üstün bir cihazdır. Hatta 1600 TL bütçeye en iyi cihaz budur bence.
Meizu X8 64 GB (Meizu Türkiye Garantili) Fiyatı Hocam 1600 Tl bütçeye bu telefonu öneririm SP710 işlemciye sahip ve M20,S6 ve P smart 2019'dan kesinlikle daha üstün bir cihazdır. Hatta 1600 TL bütçeye en iyi cihaz budur bence.
Metal çerçeve'ye sahip olduğunu yazmışlar bir YouTube video incelemesinde. Ben bu cihazı kullanmadım o yüzden malzeme kalitesi hakkında yorum yapamıcam ancak Meizu markasının gayet kaliteli bir marka olduğunu biliyorum. İyi bir malzeme kalitesi var gibi duruyor aklınızda soru işaretleri kalmaması için YouTube'daki incelemele videolarını izlemenizi tavsiye ederim.