ulas1232 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 533 Çözümler 3 16 Ocak 2020 #21 denizsevim dedi: Kesin diye bir şey diyemeyiz çünkü sorununuz Coil Whine. Genişletmek için tıkla... Evette tek Coil Whine değil ki fanlardan gelen yüksek miktarda tıkırtı sesi bariz belli videolar var.
denizsevim dedi: Kesin diye bir şey diyemeyiz çünkü sorununuz Coil Whine. Genişletmek için tıkla... Evette tek Coil Whine değil ki fanlardan gelen yüksek miktarda tıkırtı sesi bariz belli videolar var.
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 16 Ocak 2020 #22 ulas1232 dedi: Evette tek Coil Whine değil ki fanlardan gelen yüksek miktarda tıkırtı sesi bariz belli videolar var. Genişletmek için tıkla... Teknisyene kalmış dediğim gibi size şöyle bir cevap ta yapıştırabilir ,"Tüm portlardan görüntü alındı, FPS değerleri normal"
ulas1232 dedi: Evette tek Coil Whine değil ki fanlardan gelen yüksek miktarda tıkırtı sesi bariz belli videolar var. Genişletmek için tıkla... Teknisyene kalmış dediğim gibi size şöyle bir cevap ta yapıştırabilir ,"Tüm portlardan görüntü alındı, FPS değerleri normal"
ulas1232 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 533 Çözümler 3 16 Ocak 2020 #23 denizsevim dedi: Teknisyene kalmış dediğim gibi size şöyle bir cevap ta yapıştırabilir ,"Tüm portlardan görüntü alındı, FPS değerleri normal" Genişletmek için tıkla... Napacağım o zaman yardım edin boşu boşuna göndermiyim.
denizsevim dedi: Teknisyene kalmış dediğim gibi size şöyle bir cevap ta yapıştırabilir ,"Tüm portlardan görüntü alındı, FPS değerleri normal" Genişletmek için tıkla... Napacağım o zaman yardım edin boşu boşuna göndermiyim.
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 16 Ocak 2020 #24 ulas1232 dedi: Napacağım o zaman yardım edin boşu boşuna göndermiyim. Genişletmek için tıkla... Göndermektan başka yapabileceğiniz bir şey yok talebinizi geri çevirirlerse mail atarsınız.
ulas1232 dedi: Napacağım o zaman yardım edin boşu boşuna göndermiyim. Genişletmek için tıkla... Göndermektan başka yapabileceğiniz bir şey yok talebinizi geri çevirirlerse mail atarsınız.
ulas1232 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 533 Çözümler 3 16 Ocak 2020 #25 denizsevim dedi: Göndermektan başka yapabileceğiniz bir şey yok talebinizi geri çevirirlerse mail atarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, ben göndereceğim ne olur ne olmaz daha kötü olmadan.
denizsevim dedi: Göndermektan başka yapabileceğiniz bir şey yok talebinizi geri çevirirlerse mail atarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, ben göndereceğim ne olur ne olmaz daha kötü olmadan.