Hâlâ Skillet dinleyen var mı?

TheBoraw

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU
Meslek
Öğrenci
16 yaşındayım.

1-2 sene önce küçükken duyduğum bir şarkı gelmişti aklıma, bilmeyen olduğunu sanmıyorum; Monster.

Merak edip bu şarkıyı aradığımda gerçekten bir başyapıt olduğu kanaatine vardım ve diğer şarkılarınada baktım ve hepsiyle bir anım olduğunu farkettim.
Ben 10 AMV - Monster
Ben 10 Albedo AMV - Legendary
Bumblebee AMV - Hero

Gibi gibi...

Bu zamana kadar dürüst bir şekilde dinlediğim tek grup Skillet oldu benim için. Arada Linkin Park, Thousand Foot Krutch gibi gruplar geçsede hiçbiri Skillet'in yerini alamadı.

Sadece meraktan bu konuyu açtım, Hâlâ Skillet dinleyen var mı?

İyi akşamlar.

16 yaşındayım.

1-2 sene önce küçükken duyduğum bir şarkı gelmişti aklıma, bilmeyen olduğunu sanmıyorum; Monster.

Merak edip bu şarkıyı aradığımda gerçekten bir başyapıt olduğu kanaatine vardım ve diğer şarkılarınada baktım ve hepsiyle bir anım olduğunu farkettim.
Ben 10 AMV - Monster
Ben 10 Albedo AMV - Legendary
Bumblebee AMV - Hero

Gibi gibi...

Bu zamana kadar dürüst bir şekilde dinlediğim tek grup Skillet oldu benim için. Arada Linkin Park, Thousand Foot Krutch gibi gruplar geçsede hiçbiri Skillet'in yerini alamadı.

Sadece meraktan bu konuyu açtım, Hâlâ Skillet dinleyen var mı?

İyi akşamlar.
Monster şarkısı kadar gaza getiren başka şarkı daha yoktur.

Monster'a bir baktım, güzel gibi değil gibi. Genelde slide sonoridade, phonk vb. dinleyen birisi olmama rağmen ahmet kaya'nın şarkılarını çok beğendim. Hep sonradan, yorgun demokrat, unuttuğum birkaç tane daha.

The resistance favorimdir.

Bu arada skillet seviyorsan godsmack,drowning pool, three days grace, i prevail öneririm bence beğenirsin.

Hocam Whispers in The Dark, Not Gonna Die, Comatose ve Falling Inside The Black say say bitmez benim favorilerim.

Three Days Grace'i 1-2 kez dinledim. Gayet güzel ancak dediğim gibi Skillet'in yerini tutmaz :D

Hortlatıyorum ama Skillet'i ülkecek her yaştan kesimle birlikte çok seviyoruz ve unutmayacağız, 10 dakika sonra İstanbul'da konseri var :)

16 yaşındayım.

Merak edip bu şarkıyı aradığımda gerçekten bir başyapıt olduğu kanaatine vardım ve diğer şarkılarınada baktım ve hepsiyle bir anım olduğunu fark ettim.
Ben 10 amv - Monster
Ben 10 albedo amv - legendary
Bumblebee amv - Hero

Gibi gibi...

Bu zamana kadar dürüst bir şekilde dinlediğim tek grup skillet oldu benim için. Arada Linkin Park, thousand foot krutch gibi gruplar geçse de hiçbiri Skillet'in yerini alamadı.

Sadece meraktan bu konuyu açtım, hâlâ skillet dinleyen var mı?

İyi akşamlar.

Linkin Park'ıda halen dinleyen var evet hocam.

Hortlatıyorum ama Skillet'i ülkecek her yaştan kesimle birlikte çok seviyoruz ve unutmayacağız, 10 dakika sonra İstanbul'da konseri var :)

Linkin Park'ıda halen dinleyen var evet hocam.

Ankara'nın günahı denizi olmaması mıydı be... Neden İstanbul neden Ankara değil 😔.
Konsere gittiyseniz oradan bir video paylaşmanızı bekliyorum hocam. :D

Maalesef İstanbul'a binlerce metre uzaktayım gitmeyi çok isterdim, çocukluğumda aşırı dinlerdim WWE oyunlarında çalardı, yapacak bir şey yok :)
Bu grup hiç gelmemişti Türkiye'ye, önü bir kere açıldı, bir bakarsınız ilerleyen yıllarda ya da aylarda gene gelirler turne bitince😃

Ankara'nın günahı denizi olmaması mıydı be... Neden İstanbul neden Ankara değil 😔.
Konsere gittiyseniz oradan bir video paylaşmanızı bekliyorum hocam. :D

Konser sonu internete düşer videoları bende sabırsızlıkla bekliyorum.

Görünen o ki bu gece tüm İstanbul'a uyku uyutturmayacaklar, yakıp geçecekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı