Onların da yakın zamanda zam yeme ihtimali çok yüksek maalesef.
Hocam Millenicom'u düşünüyordum fakat müşteri hizmetleri ile alakalı çok fazla şikayet gördüm o yüzden vazgeçtim, siz ne düşünüyorsunuz acaba destek hattı hakkında?
Yaklaşık 3 haftadır hiçbir problem yaşamadım mutlaka her firmayla sorun yaşayan insanlar olacaktır. Neticede kimse kusursuz değil. Taahhütsüz internet nasıl olsa memnun kalmazsanız çıkarsınız. Ben ping konusunda hizmet konusunda destek konusunda son derece memnunum.
Sabit telefon kullanmadan ev interneti kullanmak istiyorsanız ‘’Yalın İnternet Tarifeleri’’ni tercih edebilirsiniz. Tarife hızı, kota ve buna bağlı olarak
Hocam Millenicom'u düşünüyordum fakat müşteri hizmetleri ile alakalı çok fazla şikayet gördüm o yüzden vazgeçtim, siz ne düşünüyorsunuz acaba destek hattı hakkında?
Sabit telefon kullanmadan ev interneti kullanmak istiyorsanız ‘’Yalın İnternet Tarifeleri’’ni tercih edebilirsiniz. Tarife hızı, kota ve buna bağlı olarak
Yaklaşık iki yıldır Netspeed kullanıyorum. Verdikleri değerler ve müşteri hizmetlerinden memnunum. Zam hakkında bir bilgilendirme yapmadılar. Ama galiba Haziran başında yeni paketler ve fiyatlarda değişiklik yaptılar. Tekrar zam gelir mi bilmiyorum. En azından tutamayacakları sözler vermiyorlar.
Türk NET'in şu son olaydan sonra müşteri gözünde marka değeri kaybetmek ve tepki almasını gayet normal karşılıyorum. Daha önceden de kendi alt yapımızı, 2-3 yıl içerisinde % bir şekilde artıracağız gibi iddiaları olmuştu. Tabii diğer firmaların da belirttiği, belediye vb. sıkıntıları yüzünden bunun olamayacağını akıllı biri anlardı. Ben o zamandan beri CEO'sunun PR kokan sözlerini pek sevmiyorum. Netspeed kullanıyorum diye de kötülemiyorum. Ama Türk NET, devlete ait Kablo NET, Turkcell ve Türk Telekom'a benzer bir yola gidiyor diyebilirim.
Kendi sundukları FIBER alt yapı olayının faydası dışında, şu yaklaşımlarının hiçbir faydası yok. Ortamın bu kadar hararetli olduğu yerde ise reklam yerine, daha sakince köşeye geçip hatalarını gözden geçirmelerini öneririm.
Yukarıdaki Poyraz Net fiyatları açıkcası bana zamlanacak gibi ucuz geldi.
Ek olarak şu firmalara da göz atabilirsiniz. Poyraz Net'e geçiş yap deyince bu liste çıkıyor. Reklamını yapamayan firmalara bu tarz yollarla ulaşabilirsiniz. Türk Telekom alt yapısından vereceklerinden, değerler konusunda aralarında uçurum olmayacaktır. Tabii Netspeed, Türk NET ve Milleni'ye göre daha az bilinen firmalar olduklarını da unutmamak lazım.